|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
citanje pocetka threada bez otvaranja
evo...neznam kak bi drukcije nazvao ovo...i prakticki i nije neki problem, al je iritantno... ugl evo ide: ako stavite kursor miša na neki thread i ostavite ga tamo malo bez da kliknete na thread uz kursor ce se odma pojaviti i pocetak threada... (recimo na trznici ako neko prodaje CPU i MBO. stavimo kursor i onda se ispise pocetak threada recimo prodajem amd athlon 3000+ nikad clockan...) e sad to je meni full korisna stvar jer nemoram otvarat thread ak ja recimo trazim neki noviji procesor, a u naslovu je P: CPU i onda ja neznam kaj je unutra jer nekad post pocinje sa nekim duzim uvodom i u tih par rijeci koje mi se izbace kad stavim kursor ne pokaze o kojem je procu rijec...i onda moram otvorit i u meni se javi onak malo veselja da sam naso ono kaj trazim i onda procitam da se prodaje neznam...neki stari duron. znam da imamo svi brze internete i sve al kad sam listo forum na faksu, na Iexploreru, onda kad bi stavio kursor na thread prikazao bi se cijeli post i to bi ja htio doma slozit.... e sad. ja koristim mozillu...i igro sam se sa svakakvim opcijama i nisam skuzio kak povecat taj prozorcic da tam pise vise toga.... eto,nadam se da ste skuzili kaj bi htio napravit,pa ak neko ima kakvu ideju nek okine tu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
To ovisi i o forumu(Length of Thread Preview Text). Npr. za ovaj thread IE i FF bi trebali prikazivati jednako dugi preview: HTML:
<td class="alt1" id="td_threadtitle_113967" title="evo...neznam kak bi drukcije nazvao ovo...i prakticki i nije neki problem, al je iritantno...
ugl evo ide:
ako stavite kursor miša na neki thread i ostavite ga tamo malo bez da kliknete na thread uz kursor ce se odma pojaviti i pocetak...">
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|