Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.07.2008., 11:33   #1
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
citanje pocetka threada bez otvaranja

evo...neznam kak bi drukcije nazvao ovo...i prakticki i nije neki problem, al je iritantno...

ugl evo ide:
ako stavite kursor miša na neki thread i ostavite ga tamo malo bez da kliknete na thread uz kursor ce se odma pojaviti i pocetak threada...
(recimo na trznici ako neko prodaje CPU i MBO. stavimo kursor i onda se ispise pocetak threada recimo prodajem amd athlon 3000+ nikad clockan...)

e sad to je meni full korisna stvar jer nemoram otvarat thread ak ja recimo trazim neki noviji procesor, a u naslovu je P: CPU i onda ja neznam kaj je unutra jer nekad post pocinje sa nekim duzim uvodom i u tih par rijeci koje mi se izbace kad stavim kursor ne pokaze o kojem je procu rijec...i onda moram otvorit i u meni se javi onak malo veselja da sam naso ono kaj trazim i onda procitam da se prodaje neznam...neki stari duron.

znam da imamo svi brze internete i sve al kad sam listo forum na faksu, na Iexploreru, onda kad bi stavio kursor na thread prikazao bi se cijeli post i to bi ja htio doma slozit....

e sad. ja koristim mozillu...i igro sam se sa svakakvim opcijama i nisam skuzio kak povecat taj prozorcic da tam pise vise toga....

eto,nadam se da ste skuzili kaj bi htio napravit,pa ak neko ima kakvu ideju nek okine tu.
JVC HX-Z10 je offline   Reply With Quote
Staro 19.07.2008., 13:42   #2
thopok
Guest

Datum registracije: Jun 2008
To ovisi i o forumu(Length of Thread Preview Text). Npr. za ovaj thread IE i FF bi trebali prikazivati jednako dugi preview:
HTML:
<td class="alt1" id="td_threadtitle_113967" title="evo...neznam kak bi drukcije nazvao ovo...i prakticki i nije neki problem, al je iritantno...

ugl evo ide:
ako stavite kursor miša na neki thread i ostavite ga tamo malo bez da kliknete na thread uz kursor ce se odma pojaviti i pocetak...">
thopok je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.07.2008., 14:19   #3
JVC HX-Z10
Sruk
Moj komp

JVC HX-Z10's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
meni se pokaze samo do ovog 'iritantno...'

edt, a na IE mi se pokaze sve to.