Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.09.2010., 22:35   #1
tomekk82
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2006
Punjac za mob (univerzalni)

Prvo sori ak vec ima tema ili ak sam na krivom podforumu.

Kupil bi nekaj poput ovoga http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.42139 pa me zanima vase misljenje. Jel ima neko tak nekaj i jel to kaj valja. Ovak kak pise cini se ok, ima nastavke za sve mobove itd. Sad me zanima ovo ''Provides your cell phone emergency power when run out of power''. Kaj to znaci da npr. ak se isprazni baterija da ce ju napunit ili 'drzi' mob da ne crkne? Ok znam da mozda nemre skroz napunit mob pa ak neko ima kakav info nek javi....
tomekk82 je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2010., 15:05   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Pa pise da punjac ima svoju ugradjenu bateriju od 2000mah, dakle u slucaju da ti se isprazni baterija na mobu, punjac koristi svoju bateriju da napuni onu na mobu. Izgleda kao zgodna stvarcica
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.09.2010., 16:41   #3
laytime
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2010
Nemam iskustva s konkretnim punjačem, ali sve što sam ikada koristio a da je univerzalno, zamjenski, višenamjenski ili jeftino – nikad nisam s time profitirao. Kada bi bio na tvom mjestu ne bi se interesirao za isti iz straha da neće radit kako treba. Možda griješim ali barem znam na čemu sam.
laytime je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2010., 18:51   #4
s4s4
Premium

s4s4's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Najbolje da mirno procitas misljenja korisnika s navedene stranice i sam odlucis jel to valja ili ne. Moji kolege i ja smo dosta stvari narucivali s navedene stranice i zasada nitko nije imal nakakvih posebnih prigovora. Narucivali smo baterije, led lampe-3W i SSC, punjac multifunkc. za 10430-18650 bat, antenu za wifi, ...
s4s4 je online   Reply With Quote
Staro 13.10.2010., 17:09   #5
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Mene zanima jedna stvar u vezi auto punjaca za mob - dali je bolje uzeti original punjac ( u mom slucaju SE) ili zamjenski... odnosno imali ikakve razlike u punjenju samog uredjaja? Prvenstveno mislim na vijek trajanja same baterije dali je mozda zamjenski punjac vise ''unistava'' u odnosu na originalni?
Sonic1984 je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2010., 17:48   #6
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor Sonic1984 Pregled postova
Mene zanima jedna stvar u vezi auto punjaca za mob - dali je bolje uzeti original punjac ( u mom slucaju SE) ili zamjenski... odnosno imali ikakve razlike u punjenju samog uredjaja? Prvenstveno mislim na vijek trajanja same baterije dali je mozda zamjenski punjac vise ''unistava'' u odnosu na originalni?
Ako oba dva imaju iste karakteristike naravno da nema razlike. Što se kvalitete izrade tiče. To isto ovisi i nema razloga da ne naletiš na jeftinije i bolje.
  Reply With Quote
Staro 13.10.2010., 19:46   #7
Sonic1984
Premium
Moj komp

Sonic1984's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Nemam pojma ni ja sam sta bi.... Original za SE mi dode oko 130kn a nasa sam neki zamjenski u Chipoteke za 25kn. Da je manja razlika uzea bi original ali ovaj od 25kn je stvarno vise nego jeftin samo me strah da mi ne sprzi mob. Imam Satia pa nebi bilo dobro da crkne radi ustede od 100kn.....
Sonic1984 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno