|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
Problem HP D1360
Pozdrav svima... Imam jedan problem s printerom. HP deskjet D1360. Do nedavno je uredno radio na drugom kompu al sad ništa. Nemogu ga nikak staviti da bude online. Uredno se instalira ali kad treba nekaj isprintat cijelo vrijeme blinka lampica. Prije je to (čini mi se) značilo il da nema papira il farbe al sad ima. Probao sam sve moguće kombinacije s driverima, od windows XP automatskog do onog svježe skinutog s službenih HP stranica i ništa. Printer je spojen na USB port i HP Print Diagnostic Utility mi veli kak je sve ok al ne reagira. Budući da se mučim s njim već više od pol dana moram napomenuti da ove gore navedene simptome ima zadnjih 2 sata. Prije tog je nekontrolirano micao mehanizam bez obzira dali je poklopac bio spušten ili dignut, i izbacival je samo prazne listove papira. Ima li tko ideju kaj bi moglo biti? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
pogledaj da li ti uopće miče spremnike livo-desno tj.jel on može uopće napravit inicijalizaciju. moje mišljenje je da svaki ink-jet triba završit u škovacama kad mu prođe jamstvo.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2008
|
miče ih, otpelja ih u kut (tamo ih čisti kaj ne?) al kad treba printat neće. povuče papir ali ništa. inače nisam ni ja ljubitelj tih jeftinjari al do sad je radio sasvim uredno i bez problema. za moje prilično skromne potrebe sasvim ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
pogledaj jel možeš maknit cradle ( ono desno di parkira spremnike) jesu li natopljne spužve tintom,moguće da ga zajebaje senzor papira,pokušaj očistit valjke alkoholom, al ako ti nije pod garancijom ne znam šta da napraviš sa njim osim da ga baciš
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|