|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
naljepnice/round kabeli itd...
Krenuo sam u modifikaciju kucista... vec sam sa sprejem pofarbao iznutra/odiza/odozdola/zvucnike tamno sivo kako je i izvana(chiftech MIDI Dragon tamno sivi). Kupio sam duplu neonsku lampu(CRVENA) i dao izrezati 25x25 plexia(tamno plavo). Gledao sam malo po linksovom site-u pa me zanimaju jos neke stvari koje bih htio staviti ali prvo bih htio cuti vasa iskustva ako netko ima nesto od toga.. 1. Window kit sticker-zanima me sto je to? jeli to naljepnica za plexi ili ...? kako to izgleda dok je naljpljeno ako je naljenica...? koliko su velike? 2.kakvi su to sharkoon UVR round kablovi? Dali oni svijetle? koja bi boja najbolje pasala uz navedene lampe i plexi? ili da jednostavno uzmem crni/srebrni? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ti round kablovi ti "svijetle" samo ako imas UV neonke u kompu tj dobijes efekt ko kad nosis nekaj jako bijelo u bircu s UV lampom (samo kaj je ovo zeleno) to kazem posto si kupio crvenu neonku... naljepnice su podosta velike tj pokrila bi ti taj komad pleksija sasvim zadovoljavajuce (ak se ne varam ljiepe se iznutra i trebale bi svijetlit u mraku) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|