|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Molim pomoć-hitno!!!
Ovako,jedan moj frend ima problem.Htio je raditi server za cod4 i napravio je sljedeće:
Pokrenite cmd(Stisnite run na startnoj traci i unutra upisite "cmd") bez navodnika Sada u cmd upisite "netsh interface ip set address name="Local Area Connection" static 192.168.1.2 255.255.255.0 192.168.1.1 1" Bez prvog i zadnjeg navodnika, vazno je da ostanu navodnici u sredini!!! Nakon što je unio "netsh interface ip set address name="Local Area Connection" static 192.168.1.2 255.255.255.0 192.168.1.1 1" u cmd veza s netom mu se prekinula,i nemože više na net ![]() Kako to riješiti(poništiti)??? ![]() ![]() P.S.Sorry ako sam pogriješio podforum |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Što nitko ne zna???? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
obriši "Local Area Connection" u windozima i napravi novi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() Vidi, frend ti je ovime dodijelio staticke adrese mreznoj konekciji, a koje se vjerojatno ne poklapaju sa podesenjima koja mu trebaju za povezivanje sa modemom/routerom. Neka pokusa staviti na automatsko dodjeljivanje adresa (DHCP). Control Panel>Network Connections>Local Area Connection> desni klik, properties, TCP/IP>properties, pa neka stavi na automatsko tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo ja sam taj koji je trebao pomoc radio sam serve za cod4 i diskonektalo me to... Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|