|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Napajanje
Koje napajanje za 300 Kn : Codegen 480W ILI Ever power 500W |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
chieftec enhance 360w za 340KN |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Sto se tice para i muzike ja bi isao sa CODEGAN. U vemilu jedva iznad 300kn a vrlo dobro napajanje. Chieftec ili Thermaltake isto iz ve-mila su dosta jeftini a dobri pa si vidi cijenu i odluci... To je barem moj prijedlog!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
NIkako MS 400w bIG fan, DREK SILENT
__________________ |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Ja u svojoj masini imam tagan od 480 no taj sam platio dobrih 800kn. Za 300kn opet bi uzeo Codegan istina dodao bi jos sitno i uzeo Chieftec -a... Ja ne branim Codegan i ne poricem tvoje iskustvo jer ovo je prvi put da sam uzeo bilo sto od Codegen -a no ja sa ovim Codegen napajanjima nisam imao jos nikakvih problema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
nisam imao iskustva sa codegenom od 400W ,ali drugi modeli mi se baš i nisu iskazali npr. kroz ruke mi je prošlo više modela od 400W koji su teški drek i imaju nevjerovatna odstupanja na railovima...jedan mi je čak davao uredno 13V na +12V railu,dok je na +5V railu bilo oko 4.5V !!!!!! imo napajanje je uz matičnu ono na čemu se komp gradi i minimalno što bi trebalo ići je čuftek 360W ili fortron/aopen 350W (fortron radi napajanja za aopen tj. ista su) ta napajanja dođu oko 400KN i ak već ljudi daju po 2k kuna za grafičku ne vidim razloga zakaj bi štedili 100-200kn na napajanju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|