|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Pitanja - komada 3
Možda će nekome biti glupa pitanja, ali molim pomoć: 1. pitanje: Isplati li se u Raid stavljati Raptora i neki vulgaris (npr. Seagate) SATA disk? Molim i kratko objašnjenje uz odgovor, ako nije problem. 2. pitanje: Pošto na kućištu (wavemaster) imam tri 80mm venta, da li bi pomoglo (mislim što se hlađenja tiče) kad bi umjesto ventilatora koji izvlači topli zrak van stavio onaj nastavak za 120mm vent? (ima ga za kupit u linksu za cca 50kn) nije mi baš do proširivanja rupe, pa me zanima koliko je taj nastavak+neki 120mm Papst dobra kombinacija? 3. pitanje: Prednja dva venta dolaze sa molexima pa me zanima da li je moguće spojiti ih pomoću nekog kabla na matičnu jer bi ipak htio kontrolirati njhovu brzinu. Thx unaprijed & stay beautiful ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
1. NE. U RAID polje se stavljaju jednako veliki diskovi inaće dobiješ dupli kapacitet manjeg. Brzina ne bi bila prevelika jer je sporiji disk guši. 2. DA. U stvari i ja ći nešto takvo napraviti. Ona tuba daje posebnu snagu. Mislim, fizika. 3. Samo ako ima tri žice ćeš mjeriti brzinu. Ima u Chipoteki kupiti te kabliće pa samo molex precvikaš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
RAK, ![]() btw, nije mi jasno zašto je wavemaster tako loše ocijenjen na prošlom testu na tom's hardwareu. kao loše strane su mu navedene težina (kućište ima 8kg - meni se to fakat ne čini puno), oštri rubovi (koje ja još uvijek nisam našao), nekvalitetna izvedba :confused: , i premalo mjesta. A njihov editor's choice je Lian Li, koji, po mom mišljenju ima katastrofičan raspored! A ni vanjski izgled mu baš nije jača strana. Hvala RAK još jenput! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Jednostavno. To nije stranica kojoj treba vjerovati. To što su oni nešto loše ocijenili, dobar je razlog za kupnju.
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Pitanja - komada 3
Citiraj:
uživaj |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Fala choby, razmislit ću i o tome. I još jedna stvar:disk silencer sharkoon vibe-fixer. Jel' znate šta o dotičnom. Da li se isplati uzimat? (imate ga na linksovim str.) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|