|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
koji program za direktno snimanje sa kamere na dvd
imam pinnacle instant dvd recorder,ruši se svaki put kad počne generirati menu.na njihovim stranicama se hrpa ljudi žali ,ali nema rješenja zasad. ako izbacim menu,ponekad čak i snimi dvd,ali je nečitljiv u linijskom playeru. nakon toga probao nero vision.puno lošiji što se tiče opcija.snimi dvd,ali isto nečitljiv u playeru.na pc radi. zato pitam koji bi program bio najbolji za snimiti s kamere ili videa direktno na dvd? uvjet je da ima sve ono što ima pinnacle instant dvd,ali da je stabilan: mogućnost VBR (variable bit rate), da se mogu ili uvesti meniji ili napraviti u programu,da podržava snimanje u dolby digital hvala na prijedlozima |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ne znam za direktno, no uvijek možeš prebaciti u .avi pa onda na DVD. Mislim da ti je to sigurnija varijanta. Ove "direktno" spike nisam ni htio isprobavati - sad vidim da nisam pogriješio. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
ma naravno da radim klasično kad je nešto važno.ali ako imam samo prebaciti neki stari vhs,ono play-rec,ovo je puno bolje rješenje nego čekati renderiranje.samo treba pravi program.današnji pc-jevi su dovoljno moćni za takav posao.a da ti budem iskren,ako bi to relativno dobro radilo,otpada potreba za kupovinom linijskog dvd snimača. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|