|
![]() |
#1 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Excel - dijeljena datoteka
Dešava se da jednu datoteku dijelim preko mreže. U normalnim slučajevima samo prvi koji joj pristupa, može je originalno i snimit, a drugi je mogu otvorit samo kao [read-only], međutim, desi se da neko drugi doslovno "upadne" u datoteku (nenamjerno) i ima mogućnost snimanja po originalu, iako nije prvi ušao. Ovo mi se dešava sa svim verzijama Excela. Jel' ovo neki poznati bug, ili? Postoji li mogućnost kako to riješit?
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
jel mozda shared? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
|
![]() |
#4 | |
localhost
|
Citiraj:
ono što sam te pitao mislio sam ozbiljno i tražio odgovor jer si napisao sljedeće: dakle prema ovome ne znam misliš li na to da li ju imaš na sheranom mrežnom folderu pa je kao dijeliš preko mreže ili si shero workbook pa je onda normalno da dva usera odjednom mogu raditi po datoteci.... no BMK sretno sa arogancijom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Citiraj:
A onda se desi problem da dva korisnika istovremeno upadnu u datoteku (umjesto da je drugi od njih read-only user). Ja i dalje stojim pri svom da uopće nisi pročitao problem. A iz tvog posta vidim isto tako da pojma nemaš ni što je arogancija. A uz sve što si pitao, nisi ponudio nikakvo konkretno rješenje problema. Uopće. Niti ideju.
![]() |
![]() |
#6 |
localhost
|
očito ne kontaš da se excell datoteka može sherati na način da dvoje ljudi istovremeno može upisivati i spremati podatke u nju. i za taj share sam te ja pitao. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|