|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
t610
ima li tko ovaj mob pa mozda zna... htio bih upgradeat software na mobitelu t610 pa me zanima dal ima tko kabel i soft i jel bi htio pruzit uslugu upgrada za xxkn, a moze i for free ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Ako ti ovdje nitko ne može pomoć, ljepo ga odneseš na servis i oni ti flashaju. Ne znam da li je besplatno
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hmhm...zzz svima...
Datum registracije: Mar 2004
|
odneseš ga na servis, i ako ti je mobitel pod garancijom to ti je sve besplatno, tako ti je meni bilo za t68 a prijatelj bez garancije je mora platiti nekih xxkn
![]() |
#4 | |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: t610
Citiraj:
![]() Daklem - nabavi za cca 170 Kn bluetooth dongle ( Ve - mil ). Skini s Sony Ericssona soft za spajanje moba i novi firmware. Napravi upgrade ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
RIAA
|
nemoj me zaj... po netu kad sam gledao vidio sam onaj terminator dongle, kabel kaj ided na usb, paralelni + software od 350€ a kazes da je moguce to napravit sa ovime za 170 KN!! jel to ziher?? btw, jel mogu onda prek toga slat i slike i teme i igrice ko sa irda il to samo sluzi za upgradee softa?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
(°_°)
|
sa bluetoothom mozes ubacivat/izbacivat slike, melodije, igrice, imenik i sl. al ne mozes radit upgrade softwarea, treba ti kabl za to. ak nemas garanciju, onda ti je svejedno ko ti radi upgrade, pa bi ti preporucao tipa na malesnici : www.cro-web.com/maroon/ jeftinije nego u electromagicu ![]()
![]() |
#7 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Gdje sam izgubio postove ili je to bilo off line? Bluetooth za 170 kn može sve što si nabrojao i puno više. Imam to. Ali soft na mobu nemreš s tim zamijeniti. Za to treba kabel. Kod mijenjanja softa valja zgasiti mob a onda bluetooth ne radi... Software za upravljanje od ericssona nije nešto. Možeš ga podešavati ali ne i uređivati kontakte i slati SMS. Za to ti treba poseban komad softwarea. Ja imam floAtMediaCtrl u veličini 741kb. Za uređivanje tema postoji Theme Creator Pro 3G.
![]() |
#8 |
RIAA
|
dakle nemrem sa tim bluetooth dongleom, a kojea jeftinija varijanta, jel bi se taj kabel dao napravit, ima tko shemu, iako vjerujem da nije jednostavna... + soft, tolko para dat za taj kabel, pa kupim novi telefon za to!, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
(°_°)
|
ma radje odi u servis il kod marOOna i nek ti flashaju. jel ce te kabl vjerojatno puno doci, a kolke su sanse da ces vise od jedanput flashat softver? ![]() ipak je to vec stariji mob, tak da novi softver nece tako brzo, ako ce ikada ![]() ustedis si muke i vrijeme...
![]() |
#10 |
RIAA
|
ok, al jel zna tko kolko su cijene u se servisu, ili ima mozda mail da ih kontaktiram, kolko znam servis je na sv. duhu jel?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Stane
Datum registracije: Jul 2003
|
evo ja imam SE T630 i uz njega sam odbio cd sa svim potrebnim programima za prebacivanje slike,melodija tema... de ne moj izmisljat zasto bi ga fleso....de mi jedan pametan razlog?! TO ti nije pc, da ga nabrijavas!
![]() |
#12 |
RIAA
|
. Phone seems to be working fine. 2. Menus load a lot faster. Delay in response is hardly noticeable. 3. JAVA applications run much better and smoother. Better support for JAVA applications. Some games that did not run on R1A now runs on R3C. Java performance is remarkably improved, both loading time and runtime performance. Monster Land is playable on it now. 4. Playback on recordings are now played on the loadspeaker. No need to listen to recordings as if you are listening to a phone call. This new feature does NOT act like a speakerphone. It only playbacks recorded audio on the loudspeaker. 5. Clock on standby screen has more rounded font. 6. Now you can copy individual phonebook entries from the SIM to the Phone's memory. This is done via Phonebook->Advanced->Call from SIM->then select the contact you want->More->Copy to phone. No facility yet to copy individual contacts from phone to SIM. 7. Camera looks pictures look sharper and better. In R1A, only brightness control (Up and Down joystick on camera mode) is available. Now, saturation control (Left and Right on joystick on camera mode) is already available. 8. My sounds memory usage is now reported. In R1A, the total memory is reported as "0kb" and you have to click on the My sounds to get a listing of sounds with the corresponding memory usage per sound. 9. Editing (add effects) pictures process faster. NEW TRICK HERE: I found that when I edit a picture using picture editor in the phone, the saved file size is smaller. My sample started at 50kb then after adjusting the brightness, the picture is now 36kb. Reducing picture size by editing them on phone reduce the quality significantly. I found that the "brightness" effect has the least effect on picture quality. So what I do is to first insert a picture that is darker by about 40% then edit in the phone with the picture effect. 10. Turning ON the phone makes the same single "clang" sound just like in turning OFF the phone. Before, when I turn on my phone, I just see the little Red LED light a little bit and here a very faint wave type of sound. Turning OFF the phone gives me this "clang" sound. Now, the "clang" sound is there on both ON and OFF. 11. Animated gif images now playing much faster than before. I tested with a 120x115 gif, the frame rate is about 60% of that on PC. I remember it was about 10%. 12. The "increasing volume" effect while playing ring tones in "My sounds" is removed. 13. It couldn't display Chinese in java Canvas. It can now. It's probably because of "prgCXC125585_CHINA_2". Liuyidaocn is from Singapore and the new firmware on his T610 is R3C004_prgCXC125585_CHINA_2. Please note that the original post is based on my firmware of R3C004_ASIAN_LATIN_3. 14. "Resend" text messages. If you look in "Sent" text messages, highlight a sent message and press "More" and there is now a facility to "Resend" a text message. Note that this is different from "Forwarding" a text message. 15.When vibrate is ON, calendar and timer alarms also vibrate. 16.T9 text input mode: When replying to message, pressing the joystick accepts the word. When not in T9, joystick press sends message. eov je jos upgrade na r3c r4c ima jos vise dodatnog... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
(°_°)
|
... lista se nastavlja za r4c ![]() al vjerujem da ovi u EM ce naplatit cijenu radnog sata, sto ti je min 100kn+pdv kod marOOna je 80, barem je za one mobove za koje sam ja pito...
![]() |
#14 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() Siemens i Ericsson od nemoguće sporog dostignu zadovoljavajuću brzinu. Fičure nikada ne namjeste kako bi trebalo. Nekada nešto poprave. Na MT50 se popravilo to da izvješće o poruci nije stiglo u obliku SMS-a kojeg treba brisati nego kao poruka koju se pročita i zanemari. Sasvim dobar razlog za uppgrade. Više mi i ne treba.
![]() |
![]() |
#15 |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Evo, i ja se javljam sa problemom povezivanja moba na komp, ali ne radi upgradea softwarea, nego radi ubacivanja novih polifonih melodija i wallpapera. Inače, radi se o Samsung SGH-S500 i za njega sam skinuo EasyStudio (cca 80Mb). Koliko vidim program je čisto dobar i nudi dosta opcija, od uređivanja imenika, kontakata, umetanja wallpapera i melodija... Moj problem je sljedeći. Kako spojiti mob na komp? Mobitel ima IRda, ali ne i bluetooth. Nigdje ne mogu naći oriđiđi kabel za njega, pa mi preostaje samo spajanje preko IRda. Dajte pomozite i preporučite neki IRda uređaj koji bi bez problema mogao obaviti tu svrhu, a da ne košta ko suho zlato. Ili ako ima koja dobra duša da mi posudi na dan dva da samo probam kako to funkcionira, pliz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
(°_°)
|
imas za 150ak kn actisys serial irdu. ja je imam vec skoro godinu dana, i stvarno radi odlicno ![]()
![]() |
#17 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Imaš internog Epoxa za 99 kn u Ve-milu, kopčaš na matičnu a uređaj staviš ispod disketne jedinice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|