|
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ploča i proc mogu proć,ali umjesto zalmana uzmi GeminII, TRU120, nekog Scythea ili THERMALTAKE BigTyp.umjesto ocz-a ja bi stavio Ballistixse ali nikako sa Gigabyte pločama.u 97% ljudi neradi.ja bi radije umjesto OCZ-a i gigabytea uzeo ballistixse i ABIT,X38 Quad GT ili pak ako si žestoki kloker DFI LANPARTY UT P35-T2R.kućište i dvd su u redu.napajanje od 600w ti netreba.uzmi corsaira 450w ili ako pak hoćeš modularnost 520w corsaira.disk definitivno uzmi veći.uzmi nesto od seagate speedy modela.npr.250 gb model ili veći.sa sve tri grafe nećeš pogriješiti.ako si žešći gamer i preferiraš visoke rezolucije uzmi 3870x2.nije mi jasno što će vanjska usb zvučna kartica.
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
pa za špilat i tu i tamo za koji poslić (dizajn ali nis ozbiljno). imam vec jedan veliki hard za skaldištenje ali nije sata pa sam stavio ovaj,, daj mi predloži zamjene za ono sto mislis da ne valja...napajanje,memoriju,ploču..pomagaj pliz!! vanjska zvučna mi treba da spojim pojačalo preko opt. kabela..tj. paše mi bilokoja sa opt. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Maticna P5k-e, Abit Quad GT, DFI UT T2R x38 ili P35 koji hoces Ram Balistix 800mhz 4x1gb ako ne mislis clockat dobri su i kingmax Grafa koju ti hoces preporuka 3870x2 Case isto tako Napajanje Crosair Vx 450w hladnjak Gemini sa 2x 120mm fana ili Big typhoon ili nesto slicno zalman preskup !!! Snimac ti je okey Proc isto tako Monitor Lenovo L220x 14puta bolji od tog tvog! 22'' u kombinaciji sa 3870x2 zakon! Hard disk 320gb ili 500gb!! nista ispod toga!! Eto toliko od mene ova konfa sa ovim monitorom ti je jeftinija od ove tvoje! nisu mi se dale cijene provjeravat ali to je to.... @McG imas ti pravo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
jurbas ti je složio vrlo dobru konfu. Obzirom da se nećeš baviti obradom videa, quad ti ne treba pa bi preporučio E8200. A ako uzmeš taj procesor, dodatni cooler ti nije potreban pa i tu štediš koju kunicu.
![]() |
#10 |
Registered User
|
imas pravo za procesor....ima li tko volje i vremena da mi pomogne kvalitetno potrošit te pare? častim večerom!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() |
#13 |
Premium
|
pa onda uzmi ovo sto ti jurbAs preporucuje.ja bi samo umjesto Gemina stavio TRU120.ako ti quad netreba odlicni su novi dvojezgreni procovi 8200 i 8400.ako hoces modularno napajanje uzmi Crosair 520w.
![]() |
#15 |
Premium
|
![]() |
#16 |
Premium
|
uzmi monitor lenovo l220x ili LG226wtq zavisi sta hoces.... ja bi iso na lenovo iako je skuplji ostalo ti pise na temi konfiguracija za 10000kn imas tu na podforumu E8400 ili quad ako ti treba +TRU120 neki abit quad gt, asus neka P35 deluxica, gigabayte ili sl. u rangu 1200-1300 kn 3870x2 memorija ballistixi 2gb disk 500gb samsung, seagate dvd samsung cm690 zvučna ako baš trebaš CL X-fi ako ti ostane para onda gemer verziju |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
pa jel mora bit sve u jednom shopu? links, adm, diskont24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
poslušaj šta ti govorim.zamoli nekog prijatelja koji se razumije u kompove nek ti sastavi,platiš mu ćevapčiće i to je to.osim toga ustedices dosta novca i bolje ces proc.možeš i unajmit neku manju firmu dat im 100-200 kn i nek ti sastave.teško je danas sve komponente koje hoćeš nabavit u jednom dućanu,ovako ćeš bolje proć financijski i moćeš uzet sve sve što si planirao.
![]() |
#21 |
Registered User
|
evo slozio sam novu konf pa me zanima misljenje i imam par pitanja Procesor E8400 2x3.0 Grafička Powercolor Radeon HD3870X2 PCIE, 1GB DDR3, TVout, dual DVI ali mi neki preporucuju VGA PCI-E CONNECT3D ATI RADEON HD3870x2, 1 GB DDR3, 512bit, 2xDVI, HDTV Matična ASUS P5K Premium Hladnjak Thermaltake Big Typhoon Napajanje Seasonic 550w Monitor Samsung SM 226BW 22'' Hard Seagate 250gb Kučište CHiefteac mediumtower LCX-01SL-SL-B, bez PS, USB, Fire wire Memorija RAM PC-8500, 1 GB, KINGMAX (KLED4), DDR2 1066 MHz 2 komada ili RAM PC-8500, 2 GB, CRUCIAL Ballistix, DDR2 1066 MHz, KIT 2x1 GB -molim misljenje o ovome Pržilica DVD+RW/-RW Pioneer DVR-215DBK, SATA, Dual Layer, 20x, black, |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Premium
|
Obzirom na komponente, možeš slobodno uzeti i slabije napajanje tipa Seasonic 430W ili Corsair 450W. Oba možeš naći u Linksu. Što se tiče najpovoljnijeg shopa, imaš Diskont24 i ADM koji su dobri i povoljni, ali kod njih sve dobivaš poštom, a ako budeš ikad imao nekakvu reklamaciju, moglo bi biti veselo. Stoga preporučam shopove kojih ima u tvojoj okolini - vemil, links, hgspot, kvark,...
![]() |
#25 |
Premium
|
Općenito se Powercolor smatra malo kvalitetnijim od Connect 3D. Sapphire je najkvalitetniji (i najskuplji). Sve drugo je isto ili vrlo vrlo slično.
![]() |
#26 |
Registered User
|
moze misljenje o graf.. VGA PCI-E ASUS ATI RADEON 3870X2/G/HTDI/1G, 1 GB DDR3, 2xDVI, D-sub, HDTV ILI Powercolor Radeon HD3870X2 PCIE, 1GB DDR3, TVout, dual DVI ? sto kupiti? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|