|
![]() |
#2 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Do 150 kn definitivno ergo 525 iako ču se ja osobno rastegnut do 200 kn i uzet genius navigator 535.....ne volim onaj glomazni izgled i oblik erga 525, više mi odgovara jednostavnost navigatora, ali naravno to sad varira od osobe do osobe.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
E nebih znao stari,mislim da je ekipa govorila da ga ima u Formelu.. ja sam svoga uzeo na Kustosiji u nekom shopu ni neznam mu ime vishe ![]() Uglavnom odlican mis za 150kn,Ja sam dosta zadovoljan s njim nakon godine dana gameanja. Takoder sa misem dobije i 2 para rezervnih teflonskih trakica. pozz
![]() |
#8 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja miševe kupujem samo od Logitecha, već dugo imam UltraX i ok je mislim da je oko 120kn bio kad sam ga zadnji put gledao... Simetričan, tri tipke + kotačić, niš posebno od funkcija ali radi posao i (bar meni) dobro leži u ruci...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Evo još jedno zadnje pitanje, jel zna tko kakav je ovo miš i kakva je to firma, mislim jel dobar ili nije: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9616003 Zadnje izmijenjeno od: danc00. 09.03.2008. u 03:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Why so serious
|
Ajde dajte recite kojeg od ova 3 miša da uzmem u utorak idem kupiti pa vas molim da preporučite jedan-koristim miš za igranje i crtanje u AutoCAD-u i to mi bude prvi miš koji kupujem a da je preko 50kn ![]() ![]() 1. http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9616003 2. http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=101.503.127 3. http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3045 Evo malo sam duplo postal jer mi je hitno a da ne otvaram novu temu! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne mogu ti drugi reci kojeg misa da kupis niti ga mozes kupovati na daljinu. to nije takav komad opreme. odes u prvi pc shop i svakog u ruku (zato i jesu pakiranja napravljena tako kako jesu da ih se moze "isprobati" bez otvaranja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
dance instructor
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
a za ovog sharkoona prvi put u zivotu cujem (za tog misa).. ja bi Genius , ako ce ti trebati za CAD i takve stvarcice, to mislim da bi bilo najbolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
bjež od MS iskreno ti velim poznam jednog klinca kupio je bio 5.1 zvučni sustav krepo već za 6mj. ima i mišonju MS šteka sve u šesnaest već nakon 3mj. tj. mislim na lijevu tipku koja se najčešće koristi, sestrična mi isto tako ima MS miš sličan ovomu no optički je i isto tako tipka neradi kak se spada a tek ga ima 2mj. ![]() uzmi radije nešto uz vezi SHARKOON-a, GENIUS, npr. ovaj ERGO 525 ima mi frend i radi posve normalno već 1.5 godine e sad jel ju potrefio dobru seriju neznam jel ima na forumu koji se žale na njega da prebrzo krepava jedino ti preostaje onda taj laserski SHARKOON miš koji naravno nije nimalo loš što se tiče kvalitete izrade |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ergo...o tome imas review ovdje na forumu (malo potraži) a po pitanju sharkoona..a gle...ok je miš ali ove tipke sa strane služe samo i isključivo za mjenjanje DPIja ![]() barem ja nisam skužio za kaj drugo ih koristiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Za ovog sharkoona nisam vidio da ga itko ima i nisam cuo nista o njemu tako da bi bilo logicnije ic na erga 525 kojeg ima pola foruma gotovo, a i jeftiniji je 60 kn od sharkoon-a sad je sve na tebi, dobro su ti rekli, odi i probaj koji ti bolje odgovara jer ces se inace zeznut u kupnji
![]() |
#18 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2008
|
Pozdrav, također me muči pitanje kao i autora teme ![]() Zanima me dakle kojeg miša zemiti (SAMO U HGSPOTU-nepitajte zašto ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Silent member
Datum registracije: Jun 2007
|
ja ti toplo mogu preporuciti trust predator... cca 130 kn
![]() |
#20 |
Why so serious
|
E hvala, ma za miša sam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Why so serious
|
Poz, evo da javim! Uzeo u ADM-u ERGO 525, za sad sam zadovoljan, nadam se da neće krepat odma. Nisam imal nikakvih zamrzavanja ili restartanja prilikom inst. software-a za USB, super miš, hvala na pomoći! Samo da je malo teži, inaće je ko stvoren za ruku! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|