|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Forza Motorsport 6
Evo bas procitao jutros pa reko da podjelim ovu super vijest http://www.isrtv.com/forza-motorspor...0-spring-2016/ http://www.ign.com/articles/2016/03/...-to-play-on-pc ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Uh, Forza mi se oduvijek igrala i oduvijek mi je bila draža od GT-a, jedva čekam probati kak će delati na PC-u ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Samo se nadam da nece bit nakrkana reklamama, in app purchaseima i slicnim sranjima. Imam osjecaj da ce se i dalje isplatiti imat XBone... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Forza Motorsport 6 Apex
i sad postalo službeno ![]() http://www.cnet.com/roadshow/news/fo...s-10-on-may-5/ Baš me zanima taj Asseto Corssa slayer xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Grafika super izgleda, ali čim vidim da ne podržava volan odma znam da nije simulacija nego neka malo bolja arkada. AC slayer - moš mislit. Igra ne može biti simulacija ako nema podržava volan. Ja nemam volan, vozim na gamepad, ali svaku igru namjestim kao da vozim na volan da izbjegnem speed-sensitive steering, input lag i "ono kad na 250 hoću okrenut volan za 180° al ne mogu". Izgleda da to neće biti moguće... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Uh, ja jedva čekam ovu igru, obožavam Forzu (i znam da nije simulacija ali ne patim ja baš na to) tak da pripremam download gumb ![]()
![]() |
#10 | |||
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Citiraj:
Inace FM6 Apex, ce bit nesta kao Forza 6 Lite/Essentials. Nece imat hrpu auta i staza iz pune FM6. To je samo uvertira u FM7 koji ce izic na XboxOne i PC (Win10) istovremeno. E to se ceka ![]() evo i sluzbenog blog posta: http://www.forzamotorsport.net/en-us..._beta_announce Citiraj:
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne znam što vas čudi. Izdavač je Microsoft Studios... Izbacili su smartphone bez dovršenog OS-a, sad vozačku igru bez podrške za volan. Ništa nas više ne smije iznenaditi ![]() Uglavnom, da, ovo bi navodno trebala biti besplatna igra koja će izaći na Windows Storeu. Ako će napokon doći na Windowse, bit će pljuska Sonyu koji drži Gran Turismo samo na konzoli. Nadam se da bi ih to moglo potaknuti da odluče Gran Turismo poslati na PC kao konkurenciju.
![]() |
#13 |
Premium
|
Igra je izisla (open beta), skida se ![]() https://www.microsoft.com/hr-hr/stor...a/9nblggh3shm7 To je (trenutna i jedna od limitacija) Universal Application platforme, podrzava samo XInput... PC volani su DirectInput. DirectInput podrska dolazi u Windowse 10 na ljeto u sklopu Windows 10 Anniversary Update-a... ili tako bar kazu ![]() Dan Greenawalt kaze da ce sve buduce Forze dolazit na Windows 10 i Xbox. ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 05.05.2016. u 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Skida se Veliki sam ljubitelj ovakvih igara i šteta što nisu ranije došle na PC Bio sam razmišljao uzeti xbox samo zbog Forze, sad nemoram ![]() Po meni ovakve igre (Forza i GT) su najbolji omjer simulacije, arkade, kampanje i izbora auta. Znao sam izgubiti cijele ljetne praznike na GT3 i 4 ![]() Da NFS napravi nešto slično možda bi vratio staru slavu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Taman planiram reinstalirat windowse i stavit 10, pa upogonit ponovno G27 sa burnsom i gtr2 i project cars |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ostale igre (sa Steama ili drugdje) rade normalno, kao i na svim dosadasnjim Windowsima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
System requirements su brutalni da se mene pita... Minimum Specs OS: 64 bit Windows 10 (v. 1511) CPU: Intel Core i3-4170 @ 3.7Ghz Memory: 8 GB RAM (2 GB VRAM) GPU: Radeon R7 250X / GeForce GT 740 or equivalent HD Space: 30 GB DirectX 12 Recommended specs (1080P @ 60FPS): OS: 64 bit Windows 10 (v. 1511) CPU: Intel Core i7-3820 @ 3.6Ghz Memory: 12 GB RAM (4 GB VRAM) GPU: Radeon R9 290X / GeForce 970 HD Space: 30 GB DirectX 12 Microsoft Xbox One Controller Ideal specs (4K @ 60FPS): OS: 64 bit Windows 10 (v. 1511) CPU: Intel Core i7-6700k @ 4Ghz Memory: 16 GB RAM (6+ GB VRAM) GPU: GeForce 980ti / Radeon Fury X HD: SSD - 30 GB available space DirectX 12 Microsoft Xbox One Controller |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Meni igra troši oko 4GB rama GPU memory max je bio 5GB na 1080p Ultra Zanimljivo je da igra zauzima 2 jezgre 100% ,a ostale skoro pa ništa tako da izgleda da moraju poraditi na optimizaciji još Jedina stvar koja me trenutno smeta u igri su RWD auti koje je nemoguće ispravit kada zadnji kraj ode i puno ih je teže vozit nego AWD |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kako se skida??koje komplikacije,im treba key od windowsa. kolko puta se trema signupat 2x kliknem na getapp,otvori se novi prozor?opet se trebam ulogirat sa nepotrebnim hotmal,outlook??ili ne,ne vidim download link. http://postimg.org/image/hmm9cwloh/ možda fali upfate za windowse ufuf SUPPORTED OS: Windows 10 (64-bit version only) with Windows 10 November update installed (Windows 10 Version 1511). Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 07.05.2016. u 18:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Ja sam stisnuo na to di piše free i downloadao, moras se registrirat/prijavit sa hotmailom prije tog vjerovatno ako nisi. Prošao sam sve evente dostupne sa 3 coina il sta je već Normal physics je puno bolji od simulation i po meni realniji ,barem za RWD auta Malo mi je glupo da npr na Unbeatable prva 3 rade vremena tipa 2:19 , a na Expert 2:34. Ja mogu vozit cca 2:25-6 (vremena su za zadnji event u Riu sa Fordom GT) |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
|
nemam problema na AMDu ![]() ni sa 16.4.1 ni 16.5.1 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ne valja windowsi pile bit će,kaže da nemam 10 iako imam. zaboravio sam pitat ako radi multiplayer samo zbog toga bi i skinuo ako ga nema ništa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|