|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vemil . servisiranje komponenti
Ovo je primjer klasične procedure čišćenja kulera ![]() (video maknut) p.s. ne znam jel video prošao verifikaciju, tako da ako nemrete vidjeti odmah, strpite se malo... i nemojte me pitati odakle mi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Guls. 01.03.2008. u 14:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
hmm, vemil samobor? xd edit: je, samobor je ![]() A odakle ti, pa, radio si u ve-milu u samoboru i sad sramotiš firmu, a moguće da je i filmek namjerno snimljen.
Zadnje izmijenjeno od: Facelessone. 01.03.2008. u 10:33. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLL! Šteta ventilatora kojeg si shebao do kraja! Koja sramota i šamar za Ve-Mil! Hvala što me još jednom podsjećaš zašto ljudima govorim da dođu za siću kod mene da sredim kante...
![]() |
#8 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Guls, daj baci onaj fimic s 8800 + celeron + codegen ![]() EDIT: Nasao sam: http://www.youtube.com/watch?v=oOsGCkF6fIA Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 01.03.2008. u 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() inače nad zdravim mašinama se ne bi tako iživljavao. ne baš TAKO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
a i zbog ovog bi mogao popiti otkaz ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
S jedne strane, da si ovo napravio u mojoj firmi, ja bih te recimo tužio. A s druge, sad se uopće ne čudim zašto mi je matična vraćena iz Vemila bez plastičnog šarafića koji drži hladnjak na northbridgeu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
[QUOTE=Munjara;964473]S jedne strane, da si ovo napravio u mojoj firmi, ja bih te recimo tužio.[QUOTE] al meni fkt nije jasno kaj vi ljudi zbilja ne znate čitati postove? ono, pročitaš prvi post i odmah daješ reakciju? frende, ako ćeš tako vodit firmu kao što čitaš postove, onda me niti nećeš stići tužiti zbog instant bankrota. druga stvar, već sam napisao da su komponente bile stare i neispravne. pa prije negoli to bacim u smeće, odlučio sam se malo zafrkavati s time. sad ćeš se ti pitati a jel odakle ti slučajno usisavač u blizini? e vidiš, pošto je to jako stara kanta, skupilo se gro prašine i samim otvaranjem iste sam zasrao pol dućana s krpicama prašine i sl. E i onda sam to lijepo usisao i odlučio i matičnu malo posisat. Ako je to za tužit, evo, nek me tuži tko hoće. Živo mi se fućka. Ali ako netko od vas to ne bi učinio s neispravnom komponentom i iz zafrkancije, onda zbilja ili je preozbiljan ili je za ludaru. Fkt je istina da u današnje vrijeme ljudi nemaju smisla za humor, svi su tako osjetljivi čak i da mu nikaj ne napraviš, u stanju te popljuvat totalno. Get a life ljudi! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Jedno je zafrkavat se s necime, a drugo to snimati i uploadat na net te otvoriti thread pod naslovom vemil- servidiranje komponenti cime nanosis stetu firmi, insinuiras da je to uobičajena praksa i pokazujes kakvi su ti bili ponašanje i odnos prema poslu. Zao mi je, ali ovo nije tako bezazleno kako ti mislis. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
meni isto ni jasno, moj kodegen je pokretao 2 gtsise i e6750 sa 2 diska i overklokano sve. doduše ne 100% stabilno, znalo se ugasit ponekad. dok sa jednom gtsisom i klokanim e6750 3.8ghz 3 mjeseca nikad problema |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Guest
|
Citiraj:
(edit zbog posta ispod-krivi film). |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citam ovo sve i ne vjerujem... dajte odrastite.
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Guest
|
Tko te šiša,^SU^...iš na Tržnicu. ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Prečupavi mod
|
Ma nije mi vise trznica napeta ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
Aha,otkada se postovi ne broje...no,tu si stavku odavno spremio "ad acta". ![]() Ehhh,kako je bilo nekad:svima su nam se tresle gaće kada smo nešto procjenjivali," 'oće ^SU^ staviti -potpisujem- ili...?". A sada miševi kolo vode,prodaju se rogovi za svijeću,lupa ovo&ono...bah.I ja sam se prestao (uglavnom) motati tamo... A i postovi se više ne broje... ![]() Da nebu OT totalis:više respekta prema grani na kojoj sjedite(ili ste sjedili,svejedno).Nikada neznaš... |
![]() |
![]() |
#27 |
Prečupavi mod
|
Ma fora je u tome da nemam toliko vremena za forumiranje kao prije, pa cak ni za pracenje cijena i ostaloga. Kad i ako ulovim vremena pomoderiram taj nered koliko mi vrijeme dopusta... sad je tu madmax, pa slusajte njega ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Sramota-al ne za Vemil već "servisera"... |
![]() |
![]() |
|
|