|
![]() |
#1 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
FTP server?
ovako,trebao bih postaviti ftp server,na svom racunalu kako bi mogao omoguciti nekome da skida stvari od mene....pod uvijetom da se mora loginat ili nesto...uglavnom radi se o fileu koji je velicine 150mb i morao bih ga poslati u ameriku,a posto ovi rapidshare i megauplaod serveri nisu odusevljeni da ih koriste privatne osobe u svoje svrhe,barem su mi tako rekli iz caspoisa kojemu je namjenjen taj file,a druga opcija je slajnje na cd-u,ali zelim sto je vise moguce smanjiti troskove slanja...pa ako mi moze ko kako pomoci ili uputiti...bio bih zahvalan ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
a oni ce znati kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Apache ti treba za to. On će ti sve omogućiti, uključujući i lozinku ![]() Malo proguglaš i nađeš tutoriale, neki konkretni ti ne bi znao preporučiti, jer sam kombinirao više tutoriala itd.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da će ti Golden FTP Server Pro biti sasvim OK, ali s naglaskom na Pro jer free verzija nema mogućnosti logiranja...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
sad sma skinuo golden ftp i kad nekome dam link nemoze se spojit,u cemu ej problem...a mene uredno trazi password.. skuzio...dobivam lan ip adresu,samo ju trebam zamijeniti sa ip adresom koju mi daje provajder ![]() Zadnje izmijenjeno od: komer. 29.02.2008. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|