|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
![]()
terabajt_leo@hotmail.com), a ja ću vam poslati invite na vašu e-mail adresu. -->
Hvala vam, i zapamtite da svojom registracijom preko mojeg invitea možete ostvariti bolji život i više wellnessa za građane tih zemalja, što znači bolje poslove, veću učinkovitost, a to na kraju rezultira boljom ekonomijom u Hrvata i Bosanaca. Zato, kontaktirajte me na mail. Dakle, želite invite? Kontaktirajte me na mail terabajt_leo@hotmail.com eRepublik je igra koja je svakim danom sve popularnija, kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.
Po broju stanovnika Hrvatska zauzima 7. mjesto. Velik broj tih igrača nije aktivan, a s obzirom da je svaki igrač bitan, tražimo nove igrače željne uspjeha. ''eRepublik je virtualna verzija stvarnog svijeta gdje igrači slijede svoje političke, ekonomske i vojne težnje da bi promijenili tijek povijesti. U eRepublik-u građani mogu proživjeti svoje snove, igrati s prijateljima i upoznati nove dok napreduju kroz svoj novi svijet.'' za sve one koji žele pomoći meni u osnivanju kompanije koja će donirati veliki dio svog prihoda za gladne ljude BiH i Hrvatske, pošaljite mi zahtjev na mail (terabajt_leo@hotmail.com), a ja ću vam poslati invite na vašu e-mail adresu. Hvala vam, i zapamtite da svojom registracijom preko mojeg invitea možete ostvariti bolji život i više wellnessa za građane tih zemalja, što znači bolje poslove, veću učinkovitost, a to na kraju rezultira boljom ekonomijom u Hrvata i Bosanaca. Zato, kontaktirajte me na mail. Dakle, želite invite? Kontaktirajte me na mail terabajt_leo@hotmail.com |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|