|
![]() |
#1 |
weliki pwner...
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() ovako: danas buraz dobio od firme par praznih vizitki sa logom i nesto o firmi pa me zamolio da mu nesto stavim gore...ime...itd.... pa problem je sljedeci...vizitke su plastificirane...onako presvućene jednim tankim slojem plastike (kao t-mobileovi promotivni fascikli) i sad ja na nju sprintam kaj ocem medjutim kad uzmem vizitku sva boja se različi... pa pitanje: mogu li kako za printer canon pixma ip 2000 kupiti boju koja se može nanositi na takve plastificirane vizitke??? hvala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Koliko ja znam ne. Taj papir je pripremljen za tisak na strojevima ne na kućnim printerima. Ali iman jedan prijedlog zašto ti ne bi skenira tu vizitku pa je lipo obradija u photoshopu i onda na 260 g. glossy papir isprinta. Izgledala bi isto ko i ta a i gramaža papira je ista. Pozdrav nadam se da san pomoga ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
A čuj pošto si ti u Čakovcu a ja u Splitu onda ti ne mogu pomoć oko mjesta kupnje ali šta se tiče papira imaš raznih oh HP , Canona pa do onih malo jeftinijih Verbatim, Inkrite koji nisu puno lošiji papiri ali su dosta jeftiniji. Pozdrav. Što se tiče Canon papira imas u KSU company a Verbatim i Inkrite u Lost d.o.o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ne printat na laserkom pobogu ![]() |
![]() |
![]() |
|
|