|
![]() |
#1 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
audigy 2 zs i vista (audio console problem)
Nedavno sam instalirao Vistu, pri tome su se automatski instalirali driveri za audigy 2 zs, ali nisam imao Creative Audio Console. Zato sam skinuo sluzbene drivere, Audio Console se uredno instalirao, ali pola opcija je zasivljeno, thx console i takve gluposti se uopce ne otvaraju, a slider za volume nema nikakvog ucinka(svejedno jel na 0% ili 100%, reagira samo na vistin volume control). Zna netko mozda rjesenje problema ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
aka Mithrandir
|
Nakon dosta googlanja, otkrio sam da nije problem u mom kompu ili visti, nego u sramotnom ponasanju creative-a, koji nije izdao kvalitetne vista drivere za audigy seriju...ipak rjesenje postoji, preporucam da se svi zahvalite ovom tipu, danielu kawakamiju, koji je poboljsao creativove drivere, detalje mozete naci ovdje: http://forums.creative.com/creativel...ssage.id=29151 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
messiah reci mi jel ima sad kakve razlike u zvuku (igre/filmovi) na visti u odnosu na xp jer čuo sam ništa od Audigy-a s vistom ? jer vrijedi to šta je taj daniel napravio?
![]() |
#4 |
aka Mithrandir
|
A koliko sam ja skuzio, on je uspio nekako ukomponirat X-Fi drivere unutra, meni se cini da zvuk vise nije tako flat..igrice ne igram, filmove jako rijetko gledam...ali citao sam po forumu da sve igrice sad uredno rade, i eax i sve njegove postavke...prezalosno da creative ne zeli izdad kvalitetne drivere za vistu...pogledaj si malo na ovom mom linku iznad, sve ti tamo pise... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Postoji jos jedna verzija... Kad skines drivere sa Creativea, pokrenes ih, pa se oni extractiraju... E, sad, ne nastavis instalaciju, ali ostavis da je upaljeno i ides u temporary files, tamo nadjes nesto naziva CRF006 (folder) i kopiras ga na desktop. Onda instaliras dalje one drivere i kad si ih instalirao ides na \CRF006\Drivers\wdm\common\i386\CtPanel.exe, tamo imas sve opcije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
aka Mithrandir
|
A sta je taj CTPanel.exe...nazalost ja ni s ovim danielovim driverima nikako ne mogu dobit creative volume control (tamo gdje se nariktava, wave, bass i takve gluposti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Gle, skini ti one drivere i sve... Ne moras ni instalirat, samo pokreneš ovaj CTpanel... Ma evo, probao sam izvuc samo CtPanel.exe... Sa podacima. Probaj pokrenut. http://rapidshare.com/files/96820926/i386.rar |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|