|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
AMD ili Intel konfa do cca2300 kn
Slazem konfu za curu da se vec jednom makne sa celerona i 512mb meme.Komp joj sluzi za povremeno igranje,ali ne igrica tipa Crysis i slicnih gluposti,nego manje zahtjevnih igrica.Ja sam vam nabacio SS da vidite koje komponente joj trebaju(nesto ima),koje sam ja izabrao u linksu.Uzimat ce na rate pa je uvijet da sve bude iz jednog ducana,a links sam izabrao jer su mi stvorili najmanje problema do sada. I da,molim da ne spominjite ducane iz zagreba,jer ne mislim narucivat.Ako sam gdje pogrjesio u odabiru,slobodno me ispravite.Racunajte na to da cu joj malo kloknut konfu,onoliko koliko mogu dok joj ne montiram neko bolje hladenje.Dakle koji je bolji izbor? ![]() ![]() Monitor ce kupit posebno,vjerovatno u gotovini.Uvijet je da bude 20" lcd do 1800 kn,znam da je izbor malen zato sam odvojio ova dva: ![]() ![]() Ili mozda da joj preporucim svoj i siga,ja sam zadovoljan a i njoj se svida. Slusam ispravke i prijedloge.Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ako ces to malo kloknut uzmi intel konfu.sve su komponente dobre osim napajanja.nemoj uzimat thn fortrona,ako ima pnf onda uzmi ako nebude uzmi sharkoon 450w za 350 kn.probaj naci malo jeftiniju 1950 ako zelis ustedit nesto novca.sto se monitora tice ja bi joj uzeo nekog samsunga.uzmi-2160,2 gige kingmaxa,1950-sto jeftinija,450w sharkoon ili 400w fortron pnf,gigabyte p31 plocu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Mislim da u srijedu idemo kupit komp,pa ako ima tko jos kakav prijedlog,cekam... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Ova druga konfa sa intelom je po meni isplativija, razlika u financijama je prakticki nevidljiva, Amd ima malu prednost jel u startu radi na visem taktu.... Ali mi se cini da se iz kombinacije Gigabyte + Intel moze vise izvuci...
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Intel konfa od istih komponenti koje si ti naveo, ali sa Fortronom 350W PNF, u vemilu te dođe 2.116kn. I što se tiče AMD konfe, tamo bi bolje prošao obzirom da imaju veći izbor ploča. Razmisli još jednog gdje ćeš kupiti konfu. btw, u nijednoj konfi ne vidim hard i optiku.
![]() |
#6 | |
P.E.B.K.A.C.
|
Citiraj:
Tj. na ovo je mislio... evo za nekih 100 kuna promasenoga budeta mislim da je ovo sasvim u redu..... BTW: stao je 4500 i Ati 3850 ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
P.E.B.K.A.C.
|
Da 3650..... Slabo je to ![]() Koliko toliko...... :-/ U rangu je 2600xt... :-/ Isprika na brzopletosti.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
pogledat cu i u ve milu po savjetu,ali imam drasticna iskustva sa njima,vec me znaju kao agresivca u tom ducanu. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|