|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Mini Ballistix mod
Bas gledam ove Ballistixe, nemam kaj radit odkad je crko komp, i gledam kako HS ne dodiruju čipove u cjelosti. Skinuo sam i HS, no kod stavljanja kopče nikako ne mogu srediti da obje strane dodiruju čipove. I onda mi slučajno palo na pamet staviti neki distancer između gornjih već postojećih distancera... I gle, fakat, sad se čipovi i HS dodiruju na svakom dijelu, sa svake strane... Pa sad, samo sam vam htio dat ideju. Znam da su HS sranje, al buduci da mi se sad skroz dodiruju, mislim da ih necu micati kompletno. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Još čekam 4. Ballistix, mozda sutra u Links otidjem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Super je to kad sad imas vremena, pa ti svakakve ideje padaju na pamet ![]() To sam i ja primjetio, ali nije me to bas nesto diralo.. Jel postoji mozda neki bolji hs od ovog? mislim da ima funkciju hladjenja, a ne samo sminka kao ovaj? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ima onaj TR... Links je imao, samo izgleda da im je server pao. http://www.thermalright.com/new_a_pa...am_cooler.html Bas se nadam da ce bit bolji prijenos temp. sad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
A taj Thermalright kosta 150 kn kom, trebam 2=300 kn, a 1Gb Nallistix-a kosta 250kn ![]() ![]() A osim toga imam Gemina tak da nema ni mjesta za tako nesto..Mislio sam neki obicni hs-ovi ali da bolje vrse funkciju od ovih..ako je to uopce moguće..npr:http://www.zola.hr/index.html?lmd=39502.580741 mislim da je ovo bolje riješenje, a nadam se da skidanjem hs-a ne gubim garanciju.. A između chipova i hs-a je ona ljepljiva traka ako se ne varam? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma skini samo... Vratiš nazad bez problema... Da, ljepljiva je trakica, al ona koja uopce skoro nije zaljepljena za cipove. Mislim da bi meni sad vec tesko trebalo biti skinut ta sranja dolje jel su se dosta zaljepila... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako već rekoh, nema smisla se zafrkavati s tim HS-ovima, jer _nemaju_ realne svrhe. P.S. ''trakica'' je thermal pad ![]() Zadnje izmijenjeno od: Razer. 26.02.2008. u 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Razer. 26.02.2008. u 14:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
.
|
Misliš na Thermalrightove...čuj oni su puno bolji i kvalitetnije napravljeni nego HS-ovi Ballistixa, tako da bi oni zasigurno dobro obavljali svoj posao. No na stranu sa tim, oni i koštaju previše. Bolje je nakalamiti neki 80mm vent da lagano piri po njima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Bolje je nakalamiti neki 80mm vent da lagano piri po njima ![]() Meni 80mm piri po njima al puše po njima pod kutem od kojih 45° i veže se na ac freezera, jel to u redu ili da ga kuda drugdje probam stavit? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
|