|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Hosting
Ko je po vama najbolji hosting sta se tice hostanja samih web-siteova? Mislim na omjer cjena/dobit/kvaliteta. Zasad sam pregledao hrhosting,puls i fiuhost ako netko ima svog favorita po cjeni i po kvaliteti neka kaze ili komentar neki nabaci. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
studio4web definitivno najbolji i najjeftiniji hosting, imam na njemu 4 domene, i nikakvih problema nemam, podrska i sav sadrzaj su za 5 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja bi na tvom mjestu uzeo neki strani host, jer kod nas je uglavnom reseller hosting, na kojem se još kapaciteti vrte u megabajtima, dok npr na http://www.bluehost.com/ se vrti u stotinama gigabajta. Ali ako oćeš naš, preporučam fiuhost 2 godine sam koristio, dobri su, pogotovo nakon što su servere premjestili u hr. ![]()
![]() |
#4 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
I ja trazim novi host da preselim stranicu. Sada koristim Fiuhost i super sam zadovoljan sa njima. Imam 2 stranice hostane kod njih, ali imam premalo mjesta (malo preko 4GB). Sa njima samo pozitivna iskustva, a nedavno su preselili servere u Zagreb. Brzina i stabilnost su odlicni, podrska jako brzo odogovri na mail. BlueHost, SiteGround... i ostali overselling hostovi mi ne uljevaju nimalo povjerenja da mi nece ugasiti acc kad natrpam vise od 10GB podataka i ako imam vise od 100GB prometa (sada one 2 stranice prave oko 70GB prometa).
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
za plus hosting provjereno znam da imaju svoje servere i to u puli, jer mi frend radi tamo, a i mi na poslu imamo kod njih hosting na stranici od hotela. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.02.2008. u 13:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 24.02.2008. u 13:02. |
![]() |
![]() |
|
|