|
![]() |
#1 |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Pozdraf experti, evo meni bi treabao neki lcd monitor pošto neam mjesta bas previše a u cijeloj toj šumi monitora ja nevidim stablo. tako bih Vas ja zamolio ako bi mi pomogli u izboru kupnje lcd-a veličina mi nije bitna koristio bi ga relativno malo i to za pogledati neki film kad nadjem vremena i za rad u wordu i excelu i tako tim pi*darijama. dakle uzglavnom sto bi se isplatilo uzeti za malo novaca a da nije baš zadnje smeće. hvala Vam i ![]()
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
očito je da nisi nista citao teme prije, pa prije nego te netko ukori... prolistaj zadnjih par tema, uglavnom se spominje onaj LG 226nesto... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
!! BUYAKASHA !!
Datum registracije: Aug 2007
|
procitao sam ja to. 2000kn to mi je malo previše novaca dati za monitor koji cu u mjesec dana koristiti 24h max....tako da ono nesto staje stvarno jefino moze i 15"
- Svi satovi u "Paklenom šundu" pokazuju 4:20 |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ako si gledao po netu najjeftiniji 19'' lcd je 1500kn najjeftiniji 20'' je oko 1700kn dok najjeftiniji 22'' je oko 2000kn i sad sto te volja ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Imaš stvarno brdo tema u ovom dijelu podforuma. Baci oko, pokriveni su svi od 19-22" modeli pa vidi što ti se sviđa.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|