|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
SATA i Vista 64-bit
Savrseno kupio sam SAMSUNG SH-S203D , i dobro ja sav sretan stavim i sve lijepo ide al kad udjem ono u Vistu , ona trazi drivere za dvd-rw i BAM BSOD hvala vam , puno vam hvala sta su mi i to zadovoljstvo ubili HVALA. Probo sam novu przilicu , isprobo sam przilicu na XP (radi savrseno) , probo sam na Visti 64-bit-a al na drugom kompu radi savrseno isto , uglavnom koji god dvd-rw SATA kupim ili isprobam BSOD na VISTI 64-bit NE RADI. Na mom kompu ofc na drugom koji ima Vistu 64-bitnu radi ,al kod mene nece , vjerovatno morat cu novi BIOS , jel ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
Znam da si vjerojatno ljut ali moraš jasno napisati, sa svim točkama i zarezima. Ovako se teško čita. Usput bi trebao i napisati koja ploča. Mom burazu radi na P31-DS3L Vista ultimate 64 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Asus M2N32 SLI-Deluxe BIOS 1603,AM2 ploča. Nasao sam rijesenje svojih problema otici cu u links i kupit SATA/IDE adapter i to je to . Neda mi se sad jos zivcirat zbog biosa , instalirao sam Vistu bez dvd-rw drive-a ![]() ![]() ZNACI kupujem SATA/IDE adapter(pretvornik) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
64VT klon
Datum registracije: Dec 2007
|
ako kupiš to onda bi se moglo reć da nisi normalan. ako update biosa ne popravi stvar, probaj deinstalirati drivere za čipset. i ponovo ih instalirati, te ako nisu najnoviji skini novije. i ako stvarno budeš htio biti nenormalan- odi u ćipoteku 75kn je tamo taj adapter , samo kaj je jednosmjerni. ili pitaj warcrafta. on prodaje dvosmjerne po 50kn http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=97901 samo kaj je u zadru, al ako ti to treba samo za pržilicu nemoj kupovat jer vjerojatno postoji drugo rješenje, pričekaj nekog iskusnijeg ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Bilo bi lijepo kad bi napisao ostatak konfiguracije i uključio opciju moj komp i naveo komponente. Ne treba ti nikakav adapter jer ta przilica radi meni i mnogim ostalima savim uredno spojena na SATA. Tvoj bi problem mogao biti (pretpostavljam jer nisi naveo cijelu konfu) u tome da imaš IDE hard i da nisi u BIOSU postavio SATA mode na native IDE, a nisi ni instalirao drivere za SATA controler jer nisi imao potreba za tim (s obzirom na PATA HDD). Ovaj BSOD je sasvim uobičajena posljedica neinstaliranih drivera za SATA controler. Ako u BIOSU staviš već spomenuti SATA mode na native IDE i spojiš przilicu, nećeš više viđati BSOD - a nećeš ni trebati instalirati SATA drivere. Napravi to i uživaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ti se već ne sviđa taj snimač, zamijeni ga za model 202 (isto što i 203, ali na IDE-u) i uštedit ćeš tih 50-100 kn za sasvim nepotreban adapter... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|