|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Asus A8n Sli Deluxe SATA pitanje
Poštovanje Kupih ovu ploču prvenstveno zbog 8sata priključaka jer se bavim obradom pa mi je prostor najvažniji.. Popunih sva 4 sata priključka na nvidia kontroleru (to su ona crna) i kad probam ukopčat u crvena ne vidim diskove.. U uputstvima piše da su ta polja za raid (to je onaj neki sis kontroler).. Pa me sad zanima dal se može i na ta 4 sata priklučka nekako smjestit 4 individualna sata priključka? Zanima me nadalje dal što vrijede oni PCI kontroleri za sata priključke i dal su isto brzi il su nešto sporiji u prijenosu? Hvala na odgovorima ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Mozes spojiti individualno 4 diska. Inace radi se o Sil3114r kontroleru koji i nema neke sjajne performanse ali za vecinu stvari je OK.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
Hm, kako?? U biosu sam deaktir+virao raid polje.. spojim i jednostavno ne vidim disk.. kad spojim na nvidio crne sata onda vidim.. kaj krivo radim??? Možda je stvar u verziji biosa??
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
![]() |
#7 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Salu na stranu,odi ti prvo probat drivere instalirati pa onda javi kako radi,tako bih trebalo raditi ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
daj mene zanima po koliko su ti giga ti diskovi kad si ih sve popunija???? mozda za ukjucit ta tvoja dva pardon cetiri druga moras u biosu to enejblirat....bar je tako na mojoj maticnoj.....napisa je obradom..e sa cega heheh dobro otvoreni avi je potrosac ali se sa njim brzo barata... miroslave ja ti neznam ko je SU....hehehehh 4tb heheheh ok razumim ja to da neko moze napunit 4tb....nije to problem pari da ih punis rucno...... a jel ti palo ma pamet ona shema sa plasticnim ladicama....??? u nju stavis hdd i ustekajes istekajes po volji koji hdd oces... ili vanjski hdd priko usb-a.... Zadnje izmijenjeno od: bruno_x. 22.02.2008. u 08:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Bavim se fotografijom.. po sessionu se ispuca 5gb fotki.. pa računaj ![]() ![]() ![]() A i po prirodi sam komformista pa mi jako paše kad mi je sve na "klik" mišem ![]() Evo sad kad mi dođu ostali diskovi javim dal su se mogli spojit.. sad mi se neda postojeće odspajat ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|