|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Cura kupuje laptop :)
Cura kupuje laptop, eh sad....sljedeći uvjeti : Da nije HP ( citiram: "svi imaju HP-ove, ne želim i ja imati hp, hoću nešto drugo plz ![]() Da ima core duo ili c2d proc ( citiram: "želim da bude jako brz, i da mi se ferovci ne smiju kad ga vide" ) Ostalo - " I...i....bilo bi lijepo kad bi imao bluetooth da si mogu pjesme prebaciti na mobitel! ....i da nije neki mali da mogu filmove gledat, da ima dvd pržilicu i puuuuuno mjesta na hard disku da si mogu skidat serije" kad sam to sve čuo sam samo rekao da sam uhvatio jednu kompliciranu žensku, općenito cure traže neki najobičniji laptop čisto da word, firefox i winamp rade, al ae ![]() eh sad.... ja sam naletio na par modela, evo recimo ovi : *DELL Inspiron 1525 Ruby Red Core2Duo T5450 1GB 120GB 15.4'' WXGA Intel 3100 DVD-RW WiFi BT FreeDOS 5.399,00 *Toshiba L40-18W Satellite,Pentium T2370,1GB+1GB,200GB,15.4" WXGA,Intel X3100, DVD-SM ,WiFi,FreeDOS 4,599.00 Kn sa tim da ovaj prvi ima prednost, zbog boje ![]() recimo ja sam prvi put vidio laptop crvene boje, općenito idu klasične crno-sive kombinacije...al ajd.. zna li itko jos koji model koji je malo vise za cure? ono..crvene boje ( ne roze) , neke dekorativne pizdarije koje bi im se eventualno svidjele..? lova sa kojom raspolaze/mo jest 6000kn, sa tim da sam ja predložio da se uzme neki do 5000-5500kn, a ostatak za neke zvučnike, miš i torbu... osim toga jos jedno pitanje, uzmimo da uzmem laptop sa 1gb meme, jel mogu odmah isti tren u istoj trgovini kupiti ddr2 za laptop memu i dat da se ugradi u njega? i ako je free dos, ako se kojim slucajem nesto s njime dogodi, a na njemu je windows xp pro ( kopija), jel ce ga onda pod garanciju primit sa piratskim win-om ili cu ga morat maknut? hvala, pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Mislim da sam vidio MSI-je u crvenoj boji ali više nemam pojma gdje i po kojoj cijeni. Po ovim uvjetima koje si napisao, mislim da bio joj je Vaio najviše svidio, ali je skoro duplo skuplji od iznosa kojim raspolaže. Za ovim je svak ženska luda, ali košta 6900 ![]() http://www.feniks-kompjutori.hr/inde...593&kateg=3317 Ti ženskasti modeli su uvijek skuplji od običnih, jer žene ne pitaju za cijenu ako im se nešto svidi pa to proizvođači lijepo iskorištavaju ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Toshiba L40-18W Satellite,Pentium T2370,1GB+1GB,200GB,15.4" WXGA,Intel X3100, DVD-SM ,WiFi,FreeDOS 4,599.00 ja bi uzeo taj i peri. ti mos staviti sta oces na njega ak nes crkne imas garu.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
za tu toshibu sam dobio par primjedbi, a i rekao sam da me prvenstveno zanimaju modeli veselih boja ![]() odluka je pala na ovom dell modelu, moze lock, hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|