|
![]() |
#1 |
Rule
Datum registracije: May 2003
|
![]() eto a jesam vec dosadan s tim plocama koje su strasno jeftine ali sta da se radi kad se nema love..... E sad naso sam tu plocu GA-7N400-L i sad po nekim procjenama mojim i malo sam gledo i po netu i ploca je ok.....sad pod ok je ono sto sam ja procito......sto vi mislite kao eksperti o toj ploci.... Molim bez komentara....e jedino ako je dobar onda moze... Hvala na savjetima i kritikama unaprijed:confused:
![]() |
#2 |
What's inside???
Datum registracije: Sep 2003
|
Kolko kosta ta ploca? negdje na njuzama sam videl da tip prodaje wpox-icu 8rda+ za 450 kn, a u ve-milu ti je 600 i nes nova. kaj se te gigabyte-ice tice cijena joj je ista, a sto se oc-a tice zaboravi! ima mogucnost mjenjanja napona od +5, +7,5 i +10% (ako se ne varam) od nazivnog, sto za malo jaci oc i nije bas nes. u svakom slucaju uzmi ili epox 8rda+, 8rda3i ukoliko ti netrebaju s-ata, firewire i soundstorm ili ti je opcija abit nf7 al za nju neznam kakva je al ti sa sigurnoscu mogu rec da neces fulat ak uzmes nju, a ne gigabyte-icu ![]() btw. ja ti imam ga-7vt600 1394 koji ima kt600 chipset, al to je sve isti qrac za oc ak se mene pita |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|