|
![]() |
#1 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Virtua Tennis 3 - kako igrati udvoje??
Instalirao sam igru i nikako da skužim kako mogu igrati udvoje. Kad odem u options i control settings imam opciju za podešavanje komandi za samo jednog ograča, player 2, 3, 4 su prekriženi. Može pomoć nekoga tko ima igru?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja sam je igrao sa svoja 4 prijatelja na racunaru, koliko se sjecam postavke joypad-a i keyboard-a se radila prije ulaska u igru (probaj naci setting u folderu gdje je instalirana) ... a kasnije za pokretanje same igre u kojoj igraju 4 lika izaberes ono Double (2 prekrizena reketa)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
evo drzim DVD u ruci i pise "Virtua tennis 3", federer, nadal i one dvije ribe na slici od igrice tako da nije ovo prvi dio vec bas taj sto ti trazis! evo sad cu ga instalirat bas
![]() |
#6 |
Premium
|
hehhe ![]()
![]() |
#8 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
konačno sam uspio "prokljuviti" kako igrati VT3 u dvoje na 1 računalu. Naime, kad se priključi 1 joypad on automatski zamjenjuje tipkovnicu te se računa kao 1. igrač. Potrebno je priključiti još jedan kako bi igra prepoznala 2. igrača. Iritantno... Druga je opcija instaliranje drajvera za virtualni jojpad nakon kojeg se igra ponaša onako kako bi trebala tj. dovoljno je priključenje samo 1 joypada... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
zato ja nisam imao problema, ubacio 2 joypada od prvog puta ![]() evo sinoc sam instalirao je pa malo igrao, posto sam ga sutao na starom kompu a na ovom sam se izbezumio kad sam vidio detalje lica i ostalo
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|