|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Samo mi nemojte reć da koristim search jel vec 3 sata čitam gluposti o ovom monitoru koji sam namjeravao kupit, e da nije mi jasno zašto ljudi uopce ne spominju taj nego svi briju na Samsung SM 2232BW isto koštaju a ovaj gore ima veci kontrast. Jedino što sam o ovom monitoru pročitao je to sa zujanjem. E sad dok mi sva kosa ne ispadne: jel ima netko tko ima taj monitor a da je zadovoljan, koliko se sjecam bila su 2 posta o zujanju ostali su se više manje pitali isto što i ja, dali zuji. Nakraju nemam pojma šta je s tim monitorom neki kažu da je dobar a opet neki se žale na zujanje. Izgleda da cu morat otic u trgovinu i sam pogledat, makar fektao lika da isprobam odma na licu mjesta monitor jel necu da mi zuji a bome ni da ima probleme s bojom. Na kraju he**** me monitori i glupa kupovina što više razmišljam to sam dalje od riješenja, svatko nešto kaže, pola bezveze, a pola iz vlastitog iskustva. ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
223BW 21,6" 1680x1050, 300 cd/m2, DC 3000:1, 160 °, 160 °, 5 ms 2232BW 22" 1680x1050, 300 cd/m2, DC 3000:1 , 170 °, 170 °, 2 ms
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Superbad
Datum registracije: Oct 2007
|
kad sam zadnji put gledao cijene su im bile iste
|
Oglas