|
![]() |
#1 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
Pomoć u vezi ntoskrnl.exe
Problem je slijedeći: komp mi se odjednom ne želi pokrenuti zbog ntoskrnl.exe problema. pri bootanju mi javlja da je ta datoteka oštećena i da je nema. Surfanjem po netu našao sam jedan od načina rješavanja tog problema pomoću Recovery Toolsa sa cd-a. sve to štima, ali problem je u tome što me traži administratorovu lozinku koju ja nažalost ne znam. Kako bih mogao saznati tu lozinku? I još jedno pitanje: da li mi se korištenjem Recovery Tollsa brišu podaci sa kompa kao i nakon reinstalianja Windowsa? Molim vas da mi pomognete u što kraćem roku. Unaprijed hvala! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Lozinku sada jedino možeš poništiti/izbrisati. Misliš Recovery Console? Ne, podaci se ne brišu kao niti kod Repair-a Windowsa. To ti je obični Command Prompt tako da podatke možeš pobrisati samo ako napišeš točan slijed slova/komandi. Opiši malo jesi li štogod radio da 'neće' ntoskrnl.exe? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
Riješeno
Riješio sam problem formatiranjem diska i ponovnom instalacijom Windowsa jer pokušaji da se riješi putem Recovery Console i repair Windowsa nisu uspijeli. Usput se ispričavam na greškama u postu jer sam pisao nabrzinu i bio sam iznerviran. ![]() ![]() P.S Admini može lock na temu
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|