|
![]() |
#1 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
Pomoć u vezi ruksaka za lap
Pozdrav svima! Ovako, odlučio sam se za kupnju za ruksaka za lap. Problem je u tome što su svi ruksaci poprilično skupi,pa me zanima dal zna netko kakve jeftinije. Znači, preporuke i savjeti su dobrodošli. I usput, našao sam jedan ruksak koji mi se dosta sviđa, pa ako ima netko kakvih iskustva sa njime može se slobodno javit. Radi se o Trust Urban BG-4500P. Unaprijed hvala! ![]() ![]()
![]() |
#2 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
ja imam već oko 2,5 godine TRUST 600B/BG-4500p i mogu ti reći da sam prezadovoljan. nigdje se nije ni podero ni ništa a u njega stanu čuda. koliko to mjesta ima to je nevjerojatno. Košta oko 180kn ali svakako je preporuka! EDIT: ima u hgspotu 189kn |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned, neopsivo
Datum registracije: Feb 2008
|
![]() Trust ti općenito ima odlične ruksake za laptop,pa odi u HGspot tamo ti sigurno imaju po 50 Trust ruksaka-povoljnih i lijepo i prostorno dobro izvedenih. Osobno ti ih preporučam,i kvalitetni su! Pogledaj u HG spot... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
Ja imam PAQ ruksak, onaj crno-narandjasti i mogu ti rec da sam skroz zadovoljan... a dodje 80 kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dežurno smetalo
Datum registracije: Aug 2007
|
Hvala na preporukama za Trustov ruksak! odluka je pala na Trust 600B/BG-4500. Nažalost u BJ u Hg spotu ga nemaju, ali planiram ga naručiti iz Zg. Zanima me još samo jedna sitnica. Naime, našao sam različite podatke za veličinu laptopa koji stane unutra (15'' na Hg Spotovim stranicama i 15.4'' na VSC-Trgovina). Moj lap je 15.4'', pa me samo zanimalo dal će ruksak odgovarati. Ne bih da kada dobijem lap saznam da je premali.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|