|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Do not show hidden
U WIn XP (SP2), kad u W.Exploreru odem u Tools -> Folder Options -> View -> Show hidden files and folders i dam mu ok ili apply, ovaj ih ne prikaže, štoviše kada opet uđem, on se nalazi na gornjemu "Do not show hidden files and folders". Spybotom sam pobrisao sav spyware, no to ništa ne utječe. Najviše me buni jer sam našao da u direktoriju s glazbom imam preko 100 hidden fajlova koji se ne daju razoktriti. Any idea? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ajde ovako Start>Run>upisi "regedit" (bez navodnika)>OK...Zatim pronadi ovaj registry key>[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden] zanci s desne strane dvoklik na hidden i promjeni vrijednost u 1.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Imam unutra nohidden i showall, no ne kuzim koji kljuc bi trebalo staviti u "1". Mislis (default) u samom hiddenu (trenutno je na "no value set")? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Probao sam, i dalje ne vidim te fajlove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Jesam, no nije radilo. Interesantno je da se key sam nije micao s jedinice (što sam očekivao bi moglo biti). Other suggestions? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo imam isti problem, el ima ko kaki prijedloga? Probo sam ovo sa regedit i nije uspjelo.. Edit: nakon traženja našao ovo HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvancedFolderHiddenSHOWALLCheckedValue = 2 i stavim dva kako je gore napisano stisnem F5 a ono se samo prebaci nazad na 0 Jako čudno!! ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: ShebY. 10.02.2008. u 20:39. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|