|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Projektori u MSU
Vjerojatno je netko bio u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, i vidio masu projektora koji projeciraju određene slikovite sadržaje (o kvaliteti istih se radije neću očitovati). Što mene zanima, ukoliko netko zna, jest koliko košta jedan njihov projektor (ili usporediv model), njihovi su čini mi se od Panasonica, i poveliki, dva ventilatora tu mrcinu hlade, koliko često rikavaju lampe (ako netko ima iskustva s time), te cijena pojedine lampe za te profi uređaje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
to su ti veliki / jaki instalacijski projektori xga rezolucije. recimo da je to rang cjena 50-60 000kn cjena lampi je cca 3-4000kn trajnost do 4000 sati ukoliko nemaju duple lampe ako imaju od do 8000h sa time da lampe riknu prije, a imaju dva ventilatora jer se projektori inace griju ko svinje .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
thx, uz službeno radno vrijeme (i uvjet da ih gase) nakupi se 2548 sati godišnje ...sreća pa su lampe tamo najmanji trošak... što sve ne činimo za umjetnost ![]() Ja samo vidim koliko struje troše i da je to sve trebalo nabaviti, vjerojatno sam u defektu nekom jer ne mogu uživati u blagodatima projekcija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
di su projektori? prolazio sam samo po danu i znam da imaju one ogromne LED ekrane, nisam skuzio projektore |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Kad si bio zadnji put? Prije tjedan dana u stalnoj postavi sve puno projektora, više od 20 u cijeloj zgradi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
bio sam prije par dana i sad sam se sjetio...slika je toliko losa da nisam niti obracao pozornost na projektore. al vidio sam ona 3 ogromna teelvizora na zadnjem katu, svaki visine valjda 2 metra, a na njima neke glupe fotke s izleta..pardon, umjetnicke fotke, cisti art. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|