|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
PSU 20pin/24 pin problem
Došli su mi djelovi za HTPC komp, nije još sve komplet ali ima za upogonit. Sada kada ga hoću spojit dolazi do problema a on je sljedeći. Imam PSU 400W (MS, znam da će zlobnici reć da to nije napajanje) ali on ima samo 20 pin ATX konektor. Kako bi za sada pokretao Athlon 64 3000+ @ ASUS A8N-SLI, 512 MB RAM, S3 Trio. Međutim spojio sam 4 pinski P4 konektor i ovaj 20 pinski. Kada ga upalim da samo sliku od BIOS grafičke, i onda nema dalje ništa. Sada da l' postoji neki konverter koji bi 20pin nabacio da imam 24 pina, jer sada sam kratak sa lovom a PSU novi mi je investicija, naravno uzeo bi ga čim prije ali sada sam istrošio na novim komponentama. Ako itko može dat pomoć savjet sve prihvaćam! I nemojte da ima ekipe padobranaca koja će uletit Fortron PNF, znam ali budem poslje kupio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Malo pretraživanja čuda radi: http://www.nabava.net/trazilica.php?...dapter&x=0&y=0 BTW, taj adapter ti vjerojatno neće riješiti problem - naime, većina ploča radi normalno kad uštekaš 20pin konektor od PSU-a na 24pin MBO (ja sam takav slučaj imao na desetak ploča i ni na jednoj nije bilo problema) tako da je vjerojatno tvoje napajanje preslabo ili neispravno, a tu mu ovaj gore adapter teško može pomoći.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ima adaptera, štoviše 4 pina manjka se mogu izvesti iz SATA konektora ako si spreman žrtvovati jedan, naravno pravog SATA konektora sa 3.3V 5V i 12 V te nulom, a sama utičnica se može odrezati sa nekog starog napajanja ona 4 pinska i malo doradit da legne (okrenut za 90 stupnjeva iztesati ako treba) naravno treba pazit da se ispravno spoje stvari kamo treba... http://www.marnscda.com/Guide/ATX_PR1.jpg
![]() |
#8 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |