|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Catalyst 8.2 beta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ja sam još na 7.11 Jel neko probao, neki pomaci, jel i ovi heru?!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Sorry na laganom OT-u. Koji su Catalysti najbolji/najstabilniji za X1950GT...mozda bi i clockao malo. BTW. Kad instaliravam drivere, prvo me pita da je nasao X1950GT, i onda stisnem continue anyway, nakon tog mi opet kaze da je nasao X1950 GT Secondary...i onda sam i na to isao continue anyway...zanima me dali se moze i bez tog Secondary-a i kakva je razlika?
![]() |
#5 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Peachwize=mudra breskva
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Evo malo (boldanog da se bolje vidi) objašnjenja, da ekipa prestane već jednom nabacivati jedan te isti komentar: ATI U BETA DRIVERE KOJE ISPORUČUJE SVOJIM PARTNERIMA U JEDAN FILE STAVLJA XP 32 BITNE, XP 64 BITNE, VISTA 32 BITNE, VISTA 64 BITNE DRIVERE, AVIVO DRIVERE, AUDIO DRIVERE I KOMPLETAN DOT.NET. ETO TO JE RAZLOG ZAŠTO SU TAKO VELIKI, A NE ZATO ŠTO JE NVIDIA BOLJA LJEPŠA I PAMETNIJA |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
tko je spomenuo nvidiu? boli me kita i da su u tom paketu driveri i za sve linux distribucije na svijetu, opet to ne opravdava velicinu od preko 100mb driveri ne bi trebali biti preko 5mb (osim ako ne dolaze sa bloatwareom kao CCC) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Najvjerovatnije po tebi driveri za sve podržane OS-ove ne bi trebali prelazit 20 megi sve skupa... To tako-i-tako nisu driveri za tebe kao krajnjeg korisnika nego isti onakvi kakve si dobio na CD-u uz grafičku. Samo noviji. Pa kom se da skidat nek skida... Lijepo ti je segregator objasnio da je to paket drivera kojeg je ATI slao nekom partneru, neko je to stavio na net i nije mu se dalo otpakiravat posebno kako bi tebi pasalo....kog se boga nisi bunio proizvođaču svoje grafe kaj ti je natrpao na CD hrpetinu drivera koja ti ne treba??? A da ih nisu stavili na CD onda bi kobog jambral da kakav je to bezobrazluk... Driver za tvoju grafu je 15.4MB (8.1) možeš si skinuti samo njega i bit sretan. Na threadu o 7.12 si se bunio na istu stvar, sad opet...ne kužim te uopće...
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja cu sutra probat pa javim. Inace fug nevidim oko cega se ti pjenis? Kolko ti treba da skines 100mb? manje od 10min ako si na najsporijoj tscum vezi. cisto sumnjam da ti 100mb smeta na disku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Propali Amigaš
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
lol, ispada da se ja ljutim na ATI ili neki k (velicina drivera mi ne predstavlja problem posto imam 8mbitnu vezu i mjesecno radim 100+gb prometa) i da, shvacam da su to beta driveri i da nisu za svakoga i da, u 7.12 threadu sam isto naglasio velicinu samih drivera - zato sto ne konam sto je sve natrpano u 15 odnosno 40mb do prije par godina velicina drivera je bila manja od 5mb, sta je sad odjednom? povecao se broj igara na trzistu pa se mora pisati kod za vise igara? directx postao kompliciraniji? lol svjestan sam da to nije samo do ATIa, vec je opcenito trend da se povecava velicina samih drivera za svaki hardware (jedino mi driveri za mreznu karticu godinama ostaju ispod 1mb lol) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() Kad si bio mali, pimpek ti je bio mali, onda dodjes u fazu kada je pimpek nesto veci. Na kraju se pimpek opet smanjuje. Tako ce biti i sa driverima. Trenutno su u ONOJ fazi. Kuis? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
JDM
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
I ATI-jeva perjanica je u ono vrijeme bila 7500 a čekala se 8500 ![]() U međuvremenu se dosta toga promjenilo... A i ovih sadašnjih 15 je još uvjek čist ok. Ja sam prije par mjeseci za GTS 320 prvo morao skinuti 60 megi samo drivera da bi shvatio da ako želim pogledati i temperaturu grafe moram skinuti i šugavi nTune od 40 megi. Pa se sve fino popelo do 100 megi... Samo za jedan OS.
![]() |
#20 |
JDM
|
Cek ati tray tools ima NAPOKON podrsku za hd3870 seriju? To good to be truth ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
JDM
|
Pa probao sam ati tray tool nedavno i kifla, nije radilo. http://www.guru3d.com/article/atitraytools/189/ evo pogledaj. Od 5 mjeseca lani nije updatano i ne radi sa 38xx serijom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Hm,taktove naravno ne vidi,ni temp senzor ni kontrolu venta,ali to je zbog banana kartice,ostale funkcije su manje više u pogonu... To je vjerojatno jer su ti taktovi zaključani pod BIOSom. Ja jedino rivaT mogu radit OC.
![]() |
![]() |
#28 |
JDM
|
Pa to i pitam, ovak mi ni netreba onda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Varanje na tržnici