|
![]() |
#1 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Problemčić sa HP LP1965
Ovako, da se prvo dogovorim s modovima. Molim vas nemojte me selit na hardverske ili softverske probleme. Iman loša iskustva s tim dijelom foruma, a i ovdje se više-manje skupljaju eksperti za monitore. Pa neka ova tema stoji ovdje 5,6 dana, a potom je slobodno brišite ![]() Fala Šta se problema tiče....monitor je ***en. Nije mi ža' ni jedne od 2500 kn koliko san da za njega. Ali ipak iman jedan problemčić, ako se to tako može nazvat. Naime radi čudnog rasporeda u sobi prisiljen san skener spojit na monitor (USB) jer nema šanse da dođem do kućišta (trebala bi mi skoro 3 metra). E sad, radi toga USB monitor mi neće ide u sleep ![]() A pošto mi komp radi 24/7 i često san u poslu/žurbi pa ne stignem gasit svaki put, ta mi je opcija potrebna. Ima li koji način da to sredin ili da krenem u kupnju 3 metra USB...
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Zašto ne ugasiš samo monitor sa ON/OFF prekidač na monitoru? ![]() Kupi USB kabel od 5metara i problem riješen... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
Al kažem da bi mi opcija sleep itekako dobro došla. Ono kužiš, nije mi prioritet, al bi je tija imat (ako postoji mogućnost) ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Na monitor priključi samo tipkovnicu i mišonju.(eventualno USB stick) A printer ti je "normalnije" priključiti "direktno" ![]() Znači kupi 3-5 metara dug USB kabel i problem riješen! ![]() Jako me zanima taj LP 1965 jer monitor nije TN, ali me strah kupiti ga zbog straha od ghostanja u igrama. Kakav je u igrama, imaš li možda kakvu zamjerku? LP 1965 versus LP 2465 Vidim i da je matrica S-MVA i da je izgleda malo sporija od S-PVA? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Torrent freek
|
![]() |
#6 |
Premium
|