|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
USB ili PCExpress to PCMCIA? (HITNO)
Posjedujem Vip & Vodafone Mobile Connect Card u PCMCIA sučelju. Problem je sto moj novi prijenosnik posjeduje PCExpress sucelje. Na koji nacin spojiti PCMCIA karticu s prijenosnikom koji ima PCExpress sucelje, usb to pcmcia ili usb to pcexpress konverterom, gdje se to moze nabaviti i za kolike novce? Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan je bila slična tema, ali ne znam kako je rješena. Uglavnom, netko je preporučio da se zamijeni postojeća kartica za usb modem kojega VIP nudi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
eh to bi bilo najbolje da! malo sam googlao posto imam isti problem i videio da postoji adapter koji ubodes u pcexpress slot a u taj adapter ubodes PCMCIA karticu. eh, poriblem prvio je taj sto kosta ***enih 80 eura a drugi problem je taj sto jet to jedino mjesto di to ima. jas sam obisao cijelu Rijeku i nitko to nema!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super User
Datum registracije: Jan 2008
|
![]() www.VirtuaVia.eu no prpoblem je sto kosta 70E,a i meni to treba... nadam se da ce pojeftiniti kad se malo ustali taj novi pcexpres,jer ovo je sranje tesko. mozda kad bi se okupili svi kojima treba pa bi to narucili bi izaslo jeftinije-. Zadnje izmijenjeno od: khideg. 07.02.2008. u 10:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
192.168.0.1
Datum registracije: Oct 2005
|
Vidim zaspamo si citav forum s tom temom, a ja prekuce odgovori na jednu takvu temu koja se nalazi na prvoj strani ovog podforuma PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=57698 kao da se osjeti miris banane u zraku hehe ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|