|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Hrvatska _ USA - Barcelona 1992
Tražim snimku košarkaške utakmice Hrvatska - USA - finale OI u Barceloni 1992.g. Poželjno u DivX formatu ili VCD ili Super VCD Kupujem , mijenjam ili po želji Hvala zoran.jadrijevic@zg.hinet.hr ili 01/3835 - 690
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim d aznam tko ima - ali tip je lud, trazit ce ti gomilu para za to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Pa kaj nije sad pred par dana bila na HRT-u? Mogo si je snimat, nije DVD kvaliteta, ali se vidi. A ako neces to, odi na prisavlje i zicaj original snimku ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Da , bila je , ali nisam bio ja u to vrijeme prisutan , a i hard mi je premali ( čak i pri 384 x 288 ) , a slika na HTV - u varira od očajne do odlične . Imam kablovsku ( pazi sad ! ) , ali je tako dobra da kad vani zapuše na TV - u zasniježi ko u alpama . Pa ti sad plaćaj kablovsku . Kad je slika slabije kvalitete kompresija signala mi je vrlo mala pa snimka zauzme puno prostora ( pri 384 x 288 1 sekunda snimke = 4 - 4,5 MB pri kompresiji 1,2 - 1,3 , a kompresija je obično oko 1,5 - 2,0 )Inače , poznanici koji imaju tu snimku na VHS-u nisu iz Zagreba , pa bi ih trebao sačekati da je donesu . Osim toga 1-2 CD-a zauzimaju manje prostora od kazete. Što se tiče tipa koji ima , na meni neće puno zaradit . Ako je cijena normalna OK , ako ne - adio .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|