|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
SimCity 4 steka na konfi od 8500kn, gg
instalirao delux verziju nafrljio detalje na high, rezoluciju stavio na 1680x1050 udjem u neki vec napravljeni grad, i moram prvo cekati pol sata da se "loadaju" svi detalji na mapi, zatim da se ubace svi auti i covjeculjci igra cijelo vrijeme steka (auti i simsi zastajkuju), skrolanje je ubitacno sporo ugl, ko tu koga ***e? i da, probao sam igrati sa jednom jezgrom i opet isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
hahahahahahhaha, jadan ti ![]() ![]() btw jel igras na visti, ako igras moguce da ti steka jer imas 2 gb rama i vista je banana za igrice ja sam je imo na starom kompu i sve mi stekalo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
igram na xpu jedino razlog zbog kojeg imam instaliranu vistu ultimate jest zato sto dolazi sa pokerom sto se tice simcitya izgleda da je problem shadows - kad ih stavim na low (a sve ostalo na high) igra ne steka ili to ili da prebacim rendering mode u software |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Vjerojatnije da s igrom nešto nije u redu. Činjenica jest da vista ubija performanse u odnosu na xp,ali čisto sumnjam da mu šteka zbog nje. Meni je farcry radio normalno.Moraš instalirat neke biblioteke od DX9 i sve igre rade kako spada,čak i one koje nemaju podršku za vistu SCDA npr.. Dosad mi jedino manhunt nije htio radit na visti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|