|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() Ovako sad koristim obicnu onboard zvucnu al jako puno slusam muziku i htel bi nekaj bolje...zato pitam koju kupiti onak do 300-350 kn i jel se sa tim rangom kartica dobije dobra kvaliteta zvuka,sigurno bolje od onboard ali jel kaj vrijede?? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
4K FTW
Datum registracije: Dec 2006
|
creative audigy se. dođe ti kojih 180kn. imaš je svugdje za kupit. ja sam svoju kupio u linksu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Hehe velim puno slusam muziku i zato i koristim Creative Labs T3000 2.1...znaci preporucate tu audigy za 180 kn hm nisam se bas nadal da bude preporuka sa tak niskom cijenom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
ja sam zadovoljan sa svojom, x-fi extreme audio,preporuka
![]() |
#7 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#9 |
interferometar
|
Creativeova Xtreme Audio je bezobrazan lopovluk. Zašto? Zato što je čip, PCB, layout, i sve živo osim boje PCBa isti kao kod Audigy SE. CA0106-WBTLF piše na čipu ako netko želi provjeriti, i potpuno je isti. Nije mi samo jasno kako su mogli tako cijenu povisiti, to nije fer prema kupcima koji se nisu informirali, a ništa novoga ne donosi. BTW Ne treba se čuditi što je preporuka već za nju, jer je za slušanje glazbe savršeno dovoljna, tj. ako ti ne treba napredni DSP prave X-fi serije, zbog par sličica\sekundi u igrama ili zbog možda "proizvodnje" glazbe na računalu. 100dB dinamika, THD od 0,004% će biti dovoljno svima, ne ulazim u one 24bit 96kHz igre upitne isplativosti, ali dinamika i harmonici su činjenica. Sigurno da neka razlika postoji u zvuku entry-level kartice i onih čudesa od po 800-1200 kn, ali pitanje je treba li to zaista nekome tko samo želi poslušati glazbu. Usput, velika je razlika između nje i onboard zvučne, mogu potvrditi iz osobnog iskustva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
interferometar
|
Što se Terrateca tiče, solidne kartice, ali problem postaje sa softverom. Nisu baš skloni izdavanju updateova. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|