|
![]() |
#1 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Iskon XXLAdsl - ping problemi, svaki savjet dobrodošao
E ovako, imam več iskon internet 2 godine i tek nakon godinu i pol počeli problemi, prvo na ljeto mi je stalno pucala veza jer su osigurači na centrali bili stari ali je to riješeno i nisam imao probleme do devetog mjeseca, odnosno do povečanja brzina....od onda gotovo moje igranje online Ouvijek sam imao ping 60-70 pa čak i manje, a na hrvatskim serverima oko 33 dok ovi sa t-comom su imali veči ping......Od povečenja brzine ping mi je preko 100, maloprije je bio 156 , a prema hrvatskim serverima 100..... Zvao sam ih (ne pretjerujem) 10 puta i poslali mi tehničara iz t-coma on je rekao brzina je dobra, nas ping ne zanima.......slao sma mailove na jedan su odgovorili i dalje ništa, slao sma im traceroutove i baš se vidi da je problem prema iskon serveru a ne prema frankfurtu ili negdje........ne znam šta da radim......imam elcon adsl2253eu modem, ali pazite zanimljivu stvar....ja i frend igramo online i ja imam ping 120 a on sa t-comom 70, na istoj smo centrali i to je ok ali najzanimljivija stvar je ta kad sam se kod sebe konektirao sa njegovim accom od t-coma ping dobar, vratim se na svoj iskonov i 130 odma ![]() Ne znam više šta da radm, lud sam svaki savjet/prijedlog dobrodošao
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
A da jednostavno uzmeš account od t-coma? Ionako iskon nije ništa jeftiniji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Trenutno jedino mogu uzet t-com i iskon adsl......prijatelj 500 metara od mene ima metronet pa bi to htio i ja a ne znam jel mi s eisplati čekat ili potpisat ugovor sa t-comom. Vjerojatno bi se pojeo živ kad bi potpiso ugovor sa t-comom i da mi onda metronet bude dostupan ![]()
![]() |
#4 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
A tvoj susjed je prebacio telefon i koristi internet od metroneta, znaci drugacije je situacija.
![]() |
![]() |
#5 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Jednostavno kazes ovima u T-Comu da te prebace na neki novi paket i gotovo... vjerojatno jos uvjek imas username i password od T-Coma... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
da, pojest ces se ziv zato sto ce ti ping bit isti, ako ne i jos veci sa metronetom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
Ovako ja sa iskonom imam ping 20 (80), ali nekad skoči do 40 (160), prije par dana sma se mijenjo sa frendom za accove, on mi je dao t-com acc a ja njemu svoj iskon i sad je bar tih 20 konstantnih i nema povećavanja............a samo jedan iz klana ima metronet (živi 500 m od mene i njemu je dostupan) i on ima ping 10 tako da....
![]() |
#9 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
na de serverima dakle njemačkima, a pazi još nešto, frend iz karlovca sa t-comom ima između 7-10 ping na svim serverima, nekužim kak al ima, mali ima običan t-comov paket
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
hm..neam pojma onda.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ping ti ne ovisi o brzini koju imas, nego o tome kolko servera mora tvoj link hopsati ![]() a ovaj iz karlovca je ocito blizu glavnog linka pa mu je tolki ping ![]() inace, provjeri si to u cmd napises //tracert *ip ili url*\\ bez ovih slasheva, backslasheva i zvezdica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
|
konstantan je -->
btw. sd moze lock ![]() Citiraj:
btw. sd moze lock ![]()
![]() |
|