Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 31.01.2008., 10:33   #1
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Super akcija Xilence Redwing ventova i guma

ovako ću i inače ostaviti obavijest kad pokrenem šop (naravno ako modderi nemaju ništa protiv). Znači ovo će biti neke od firmi partnera po Hrvatskoj gdje ćete moći kupiti robu iz asortimana budućeg šopa...sad za početak idemo sa akcijom na Xilence (za koji vjerujem svi znate koje je kvalitete a koliko je povoljan cijenom

dakle:

1. Xilence Redwing 120 mm 33 Kn
2. Xilence Redwing 80 mm 24 Kn
3. Xilence Redwing 92 mm 29 Kn
4. Rubber frame za 120 mm vent 15,50 Kn

navedene cijene uključuju pdv i vrijede za gotovinu...jamstvo na ventove 24 mjeseca

ovo su firme koje će od sutra imati te stvari na lageru pa preporučam svima zainteresiranima da ih nazovu i rezerviraju si količine...nažalost za sad se može kupiti na ovih par mjesta u Hrvatskoj ali će uskoro biti pokrivena cijela Lijepa naša ...već na slijedećem uvozu ću objaviti popis partnera za cijelu Hrvatsku

Riječko područje: Netcom d.o.o., Riva 6, 51000 Rijeka, telefon: 051/212-608, mail: prodaja@netcom.hr

Koprivnica/Križevci: Hangar 18 d.o.o., Franje Gažija 4, 48000 Koprivnica, telefon: 048/222-909, mail: prodaja@hangar18.hr

Karlovačko područje: Comel d.o.o., M. Vrhovca 11, 47000 Karlovac, telefon 047/421 111, mail: prodaja@comel.hr

Slavonski brod: Info store d.o.o., Marije Mesića 50, 35000 Sl. Brod, telefon: 035/415-059, mail: slavonski.brod@store.info.hr

Varaždin: Quattro com računala,Zagrebačka 30,42000 varaždin, telefon: 042/302-610, mail:info@quattro-com.hr

eto toliko od mene zasad-čim bude nešto novo (već idući tjedan) ostavljam post sa cijenama...i svakako si nabavite nešto od ovog
Beshtya je offline  
Staro 31.01.2008., 10:46   #2
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Nadam se da budes i za Zagreb i okolicu nekaj nabavil?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.01.2008., 10:59   #3
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Nadam se da budes i za Zagreb i okolicu nekaj nabavil?
biti će-vjerovao ili ne u Zagrebu i Splitu kod dealera postoji najmanji interes ali danas bih mogao dogovoriti sa 1 firmom pa javim tu na forum odmah
Beshtya je offline  
Staro 31.01.2008., 11:12   #4
elvis again
In the ghetto
Moj komp

elvis again's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Odlicno. Hvala.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor
elvis again je offline  
Staro 31.01.2008., 11:17   #5
TomG
®

TomG's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Osijek???
TomG je offline  
Staro 31.01.2008., 11:19   #6
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Kud baš Netcom u Rijeci? Ubjedljivo najgora i najskuplja inf. firma u gradu. Ako budu tvoju robu prodavali sa svojim cijenama, teško da ćeš išta prodati ovdje.
Staro 31.01.2008., 11:28   #7
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kud baš Netcom u Rijeci? Ubjedljivo najgora i najskuplja inf. firma u gradu. Ako budu tvoju robu prodavali sa svojim cijenama, teško da ćeš išta prodati ovdje.

ne ulazim u njihovu politiku no sa mnom rade i raditi će sa obaveznim MP cijenama-tako da sve firme u Hrvatskoj imaju iste cijene. A ne da npr, ti ni kriv ni dužan u Rijeci platiš isti vent 3 ili 5 kn skuplje nego netko u koprivnici...
Beshtya je offline  
Staro 31.01.2008., 11:46   #8
taip@n
Master of the VCR
Moj komp

taip@n's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
xilence ventova imam nekoliko komada, 80 i 120mm, stvarno su dobri i nemam pritužbi na njih.... jedino me smeta što zajedno sa ventom ne dolazi i mod na 7V kao kod zallmana, pa kad uračunaš još i to, po nekih 12 kn, onda su malo manje povoljni ali, razumijem da je to politika firma i da se ne može mijenjati... nema veze....

a što se osijeka tiče, ja sam do sada xilence i ventove i napajanja, koja su također vrlo dobar izbor po kriteriju cijena/performanse/kvalitet, kupovao u pc-shopu, u ul. republike...

oni su prije radili s formelom, a sad više ne, pa probaj s njima, budući da poznaju asortiman, a i inače su ok, dobri, susretljivi i imaju pristojne cijene...
taip@n je offline  
Staro 31.01.2008., 11:51   #9
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor taip@n Pregled postova
xilence ventova imam nekoliko komada, 80 i 120mm, stvarno su dobri i nemam pritužbi na njih.... jedino me smeta što zajedno sa ventom ne dolazi i mod na 7V kao kod zallmana, pa kad uračunaš još i to, po nekih 12 kn, onda su malo manje povoljni ali, razumijem da je to politika firma i da se ne može mijenjati... nema veze....

a što se osijeka tiče, ja sam do sada xilence i ventove i napajanja, koja su također vrlo dobar izbor po kriteriju cijena/performanse/kvalitet, kupovao u pc-shopu, u ul. republike...

oni su prije radili s formelom, a sad više ne, pa probaj s njima, budući da poznaju asortiman, a i inače su ok, dobri, susretljivi i imaju pristojne cijene...
znam i za njih-nije frka nikakva imam već listu partnera za veći dio Hrvatske samo čekam glavnu pošiljku kroz 7-10 dana max da svi uzmu lager xilencea...
Beshtya je offline  
Staro 31.01.2008., 12:05   #10
Zvijerko
Pečurka

Zvijerko's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Nadam se da će biti u Osijeku zainteresiranih pa da možda krenemo mi u Osijeku u suradnju
Gainward Phantom GTX760
250 GB Samsung Evo Basic SSD
XFX XTR 650W
Silencio 650
Zvijerko je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 31.01.2008., 23:14   #11
Oblak
Premium
Moj komp

Oblak's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
U pc shopu su sve samo ne dobri i susretljivi, i to ne govorim na osnovu jednog odlaska tamo.
Sad su stvari donekle ok otkad je neka mladja osoba dosla raditi tamo.

Ontopik: Pa bilo bi super i za podrucje osijeka srediti nesto tako, jer upravo je tu oskudica sto se tice egzotike. Monopol je u vemilu i hgspotu, dok eventualno se nesto nabavi i u pc-shopu (za neke stvari su cijene ok).
Ja bi recimo uzeo 2*92
Oblak je offline  
Staro 01.02.2008., 08:00   #12
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Beshtya Pregled postova
ovako ću i inače ostaviti obavijest kad pokrenem šop (naravno ako modderi nemaju ništa protiv). Znači ovo će biti neke od firmi partnera po Hrvatskoj gdje ćete moći kupiti robu iz asortimana budućeg šopa...sad za početak idemo sa akcijom na Xilence (za koji vjerujem svi znate koje je kvalitete a koliko je povoljan cijenom

dakle:

1. Xilence Redwing 120 mm 33 Kn
2. Xilence Redwing 80 mm 24 Kn
3. Xilence Redwing 92 mm 29 Kn
4. Rubber frame za 120 mm vent 15,50 Kn

navedene cijene uključuju pdv i vrijede za gotovinu...jamstvo na ventove 24 mjeseca

ovo su firme koje će od sutra imati te stvari na lageru pa preporučam svima zainteresiranima da ih nazovu i rezerviraju si količine...nažalost za sad se može kupiti na ovih par mjesta u Hrvatskoj ali će uskoro biti pokrivena cijela Lijepa naša ...već na slijedećem uvozu ću objaviti popis partnera za cijelu Hrvatsku

Riječko područje: Netcom d.o.o., Riva 6, 51000 Rijeka, telefon: 051/212-608, mail: prodaja@netcom.hr

Koprivnica/Križevci: Hangar 18 d.o.o., Franje Gažija 4, 48000 Koprivnica, telefon: 048/222-909, mail: prodaja@hangar18.hr

Karlovačko područje: Comel d.o.o., M. Vrhovca 11, 47000 Karlovac, telefon 047/421 111, mail: prodaja@comel.hr

Slavonski brod: Info store d.o.o., Marije Mesića 50, 35000 Sl. Brod, telefon: 035/415-059, mail: slavonski.brod@store.info.hr

Varaždin: Quattro com računala,Zagrebačka 30,42000 varaždin, telefon: 042/302-610, mail:info@quattro-com.hr

eto toliko od mene zasad-čim bude nešto novo (već idući tjedan) ostavljam post sa cijenama...i svakako si nabavite nešto od ovog
Tvoja poduzetnost je za svaku pohvalu, no naša pravila glede oglašavanja vrijede za svakoga, pa i tebe. Stoga te molim da ne reklamiraš na ovaj način ili se javi uredništvu da vidimo postoji li mogućnosti za suradnju itd.
tor je offline  
Staro 01.02.2008., 08:27   #13
Beshtya
Premium

Beshtya's Avatar

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Tvoja poduzetnost je za svaku pohvalu, no naša pravila glede oglašavanja vrijede za svakoga, pa i tebe. Stoga te molim da ne reklamiraš na ovaj način ili se javi uredništvu da vidimo postoji li mogućnosti za suradnju itd.

Tor primi moje isprike-zato sam i bio na početku naveo ako modderi dozvole...nisam naime bio siguran jesi li ti još admin slijedeći put ću se prije konzultirati sa tobom ili nekim iz uredništva (Krešo)...sad je fer da pravila onda fakat vrijede za sve pa te molim da zaključaš post. Hvala i sorry još jednom.
Beshtya je offline  
Staro 01.02.2008., 09:02   #14
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
ne ulazim u njihovu politiku no sa mnom rade i raditi će sa obaveznim MP cijenama-tako da sve firme u Hrvatskoj imaju iste cijene. A ne da npr, ti ni kriv ni dužan u Rijeci platiš isti vent 3 ili 5 kn skuplje nego netko u koprivnici...
Lako za njihove cijene i politiku. Ono što me brine je njihov odnos s kupcima i kreteni u servisu koji nemaju pojma kako složit konfu da to radi. Enivejs, ako s njima misliš radit mislim da na riječko područje moš' slobodno zaboravit, bar što se ekipe koja nešto zna tiče...
Osobno rađe bi za 33 kune vent platio 40 kuna dostave iz Zagreba, nego s Netcomom imao posla. Eto samo da imaš približnu sliku kako stvari stoje u toj trgovini.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline  
Staro 01.02.2008., 09:11   #15
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Tor primi moje isprike-zato sam i bio na početku naveo ako modderi dozvole...nisam naime bio siguran jesi li ti još admin slijedeći put ću se prije konzultirati sa tobom ili nekim iz uredništva (Krešo)...sad je fer da pravila onda fakat vrijede za sve pa te molim da zaključaš post. Hvala i sorry još jednom.
Nije problem, sve OK.
tor je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno