Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > ISP
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.02.2008., 14:01   #1
Slow
Premium

Datum registracije: Feb 2006
Zakonski rok

Pozz!
Imam problem - sutra (15.2.) istice zakonski rok za T-comovu ugradnju ADSL-a meni doma.
Uglavnom moje pitanje je:Ako mi sutra ne ugrade ADSL,da li ih ja mogu tuziti ili bilo kaj napraviti da oni vec jednom to ugrade???
Slow je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2008., 14:21   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Bio sam u istoj situaciji , i nakon sto je prosao rok i jos jedno mjesec dana kasnije je tek lik dosao , nisam ga pustio da svoje odradi i rekao da ugovor je ugovor i da ga oni nisu ispostovali i gotovo ... teoretski ih mozes tuziti zbog krsenja ali treba i dobro pogledati sitna slova na ugovoru , mislim da u njemu se ogradjuju od probijanja vremenskog roka zbog tzv. 'vise sile' ...
Router je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.02.2008., 14:29   #3
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Nemozes napraviti apsolutno nista.

Inace sam pobornik svađanja kad me netko od njih zakine, al VJERUJ mi ne isplati se. Probaj na finjaka jedino. Samo se mozes nervirat.

Tamo nemozes doc do nikog osim do studosa na helpdesku koji su 0 i nemogu nista i da hoceju.

Probaj jedino doc tam u zgradu i napravit dar mar, al racunaj na gro nerviranja. Inace zastitari su naviknuti na to tamo i neces dobiti batine od njih
Fleks je online   Reply With Quote
Staro 13.02.2008., 14:45   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
To jedino možeš iskoristiti da ih stisneš, al na fini način. Sjedneš na telefon, nazoveš u svaku smjenu svakog operatera na HD-sku i ne odustaješ dok ti svi od prvog do zadnjeg ne napišu požurnice. Ali ponavljam, na fin i kulturan način - jedino tako ćeš to dobiti u najkraćem mogućem roku. U suprotnom tvoj bi zahtjev mogao "mrak pojesti" ili završiti na hrpi "nije hitno" i slično. Vjeruj, samo tako i nikako drugačije dobiješ to što želiš.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 13.02.2008., 15:58   #5
Slow
Premium

Datum registracije: Feb 2006
Znaci preostaje mi samo zivkanje!
Ok,hvala!!!
Slow je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori