|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Creative Live Vs. Audigy 2 ZS
molim iskustva korisnika koji su bili u doticaju s obje kartice, koliko i da li Audigy kvalitetnije reproducira glazbu? P.S. može i preporuka neke druge zvučne koja je dobavljiva za cca. 200 kuna, nova ili polovna, ako se po kvaliteti reprodukcije glazbe može mjeriti ili je bolja od Audigy 2 ZS
![]() |
#2 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Bolje da, koliko bolje - subjektivna stvar. Za 200 kn ako ti je 2 ZS dostupna, nećeš naći ništa bolje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() |
#4 |
Premium
|
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2006
|
Ne moze ti nitko odgovoriti koliko % bolje.... Nije zvuk rezolucija monitora da se prica o "% bolje" ,a i ovisi o nizu drugih parametara tipa tvojim zvucnicima ,slusalicama il na cemu vec slusas. Ja smatram da imam visoke prohtjeve po pitanju zvuka ,pa racimo ne cujem raliku izmedu stare si audigy 2 i nove par puta skuplje x-fi kartice na z3 zvucnicima (osim kad se ukljuci onaj neki crystaliser koji daje "bosse" napumpani zvuk). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dark seraphim
|
nisam cuo lajvicu ali 2zs imam i sam, a cuo sam i cetvorku. ispravi me ako grijesim, ali lajvica je jedan vrlo star i beskoristan komad hw-a kad mozes kupiti audigy SE za nekih 150kn, novu. mislim da neki tip na oglasniku uvaljuje lajvicu za nekih 100+kn, lol. ak nades audigy2zs za 200kn, do not hesitate. ![]() imas i x-fi gamer za nekih 300kn, novu. ja sam bio slinio za x-fi xtreme music al' na kraju odustao, vec upiknuo Rogerse za z5500. ![]() razliku izmedu live i audigy2zs vjerujem da bus osjetio, bar malo, ali izmedu 2zs i 4 neces osjetiti. potpisujem; Zvone2772, to je cisto subjektivna stvar(a i ovisi na cemu ces slusati). x-fi jos nisam cuo, al budem i to kad-tad.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|