|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Stvari koje me polako ali sigurno počinju nervirati - iliti - kako glupome objasniti…
Primjer 1. Pred jedno deset dana rikne mi daljinac od uređaja i ja raskopao to i vidim nema spasa, OK rekoh – odem do dilera, a on kaže novi košta cca 400 kunića??? Čovječe… a kad sam kupovao pojačalo platio sam ga 1200 kn. Nema šanse rekoh; i ode ja na Internet, nađem firmu u Švici ili Nizozemskoj – ne sječam se, i majlam ja – koliko vi cjenite taj i taj remote control… i stiže mail nakon par dana – a gospon dragi iz koje ste vi to zemlje nedođije??? Mislim koji me qurac pitaš za zemlju, jesi ti u EU ili nisi – pljuni cijenu u eurima i bok… Zakaj je bitna zemlja (znam, znam sad bi oni meni objašnjavali i pomagali gdje ja to mogu kupiti u svojoj državi… ali nisam ja idiot pa da mi treba pomoć ili oni misle da jesam!!! Možda sam baš sutra kod rođaka koji živi tri kuće niže od njihovog sjedišta pa bih se prošetao do njih….) Koga vraga filozofiraju – ako sam pitao koliko to košta kod njih reci – naša cijena je: XY eura i basta! Digao ja ruke i kupio univerzalac za 50kn… Primjer 2. A koliko vam se puta dogodilo da ste nešto tražili na internetu, odete «lijepo» na gugli i upišete traženi pojam i stiže sva hrpa stranica, ali ona koja ima ono što bi htjeli ne postoji… Ja jutros lijepo upisao TDA4200, pa enter i stiže gomila podataka – od pegle do mobitela – OK rekoh ajmo na smart search, klikao ja po gumbićima, označavao željene fraze, birao jezike, pojmove, položaje unutar stranice, ali pronaći shemu traženog IC-a ni u ludilu… Hebeš takav smart search i slična sranja…. I potrošio skoro sat i po za ništa… Primjer 3. Odem ja u srijedu u Savsku 41 da predam mali oglas u Plavom oglasniku…. Sjednem lijepo nasuprot tamo neke gospodićne (pred njom laptop od cca 10000 kn, a na njemu baza podataka koja se vrti u DOS-u – znate ono sa 8 osnovnih boja, i tri stupca – to je tako staro da se ne mogu sjetiti ni kak' se više zovu te baze….) I gospodićna meni tutne olovku i papirić u ruke i veli:» Napišite tekst oglas.» I napišem ja i velim – ako može ovo na žutoj podlozi s plavim slovima veličine, prvi red cca 9 mm, drugi 5mm, treći 3mm…Hmhjojpadada, veli gospodićna, ali znate ne znam ja kako će to naši – pazi sad DIZAJNERI – montirati. Rekoh – lijepo prvi red približno font visine 9mm, drugi 5, a treći 3…. Alijelinegoovogada…. Znate ne znam ja… mi to radimo u Corel-u…. Ja padam u nesvijest…. Rekoh – pa prošle sam godine to slao mail-om i nikad mi niste odštampali kako sam htio… doduše slao sam u word-u…. Eh pa vidite – kaže gospodićna – mi uopće ne radimo u word-u, samo u Corel-u… Ma hebem ti «dizajnera????» koji nemre nekaj kaj vidi u word-u izbaciti u Corel-u…. Naravno na kraju sam iskeširao 105 kn i sad moram kupiti oglasnik da vidim kaj je ispalo… Ali tko to sve plaća???? Mi koji surfamo, pišemo mail-ove, oglašavamo se, telefoniramo (naravno i HTnet je jedan usrani mastodont)…… Zašto ovo sve pišem – zato što se nadam da će me ova škvadra s PC eksperta shvatiti i utješiti – koliko vidim bar tu još ima pametnih ljudi, ali Boga mu poljubim što radite baš TU, kako to da na svim mjestima gdje trebaju ljudi koji se u nekaj fakat kuže sjede Idioti s kojima nemreš dvije pametne… i beru lovu za grijanje stolice, a mi proleteri crnčimo za mizeriju….. Ah da - pa danas je Praznik nam rada – pa sretan Vam…. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ma što s euopće zamaraš time?Uzmi pivo, ubaci omiljeni CD u liniju, zavali se u fotelju i uživaj! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
ili zenu/curu pod ruku i u setnju na prvi maj ![]()
![]() |
#4 |
Premium
|
Mene moja ostavila prije tjedan dana. ![]()
![]() |
#5 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
a jadan.... evo ti ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
evo knezigor, nisi sam ! meni takve stvari često idu na živce. lijek ? hmmm... DVD od RATM, sluške i pojačat do jaja. onda nabijat po nečemu (glavi, stolu, zidu, đitri) i idućih par dana bit nabrijan na anarhiju. sve te prođe ko od šale ![]() ...ili ko sutra fino frendicu/curu/suprugu/whatever pod ruku i cijelo popodne se izolirat od svijeta. onda te ni HT, ni HRT, ni elektra, ni riia, ni thompson, ni penzići ne mogu iživcirat.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
No da.... Znao sam da ću tu naći ljude koji kuže bit problema. Hvala svima kaj ste me trpili.... Vozdra i gajba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ne spominji mi Stelu, tako mi se bivsa zvala! ![]() Ja sam za heiniken!!! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|