|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Monitor do 1700kn za gejmanje na 8800GT
Molim pomoc oko odabira monitora koji bi uglavnom koristio za igranje na ful rezoluciji i gledanje filmova.... ..u obzir dolaze monitori 19'' pa na dalje, a buđet je 1700kn (sto manje to bolje, nema se para) hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Dodaj 80 kn i imas 22". Monitor uopce nije los iako je LG TN matrica ti je ja mislim od istog proizvođaca kod philipsa i kod LG-a. Ima par postova na forumu o njemu gdje ga ljudi preporuciju za te novce.
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
...taj nema DVI.. ...uglavnom, buđet je narasao i sad se dvoumim između 20'' i 22''... ...sam mi je bitno da mogu igrat crysis i ostale nove igre u ful rezi bez nekih trzanja i kaj ja znam.. dvoumim se izmedju: 220WS8FB philips i Ausu 201pw 20'' ..kolko su bitna ta 2 incha jer kolko sam skuzio 20'' wide je isto visok ko 17'' , a 22'' ko 19'' 17'' mi je malo malo ili mi se cini.... ..kolko je bitna ta TN matrica, odnosno kaj je tak losha? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
....da se nadovezem.. ...sad sam na forumu naletio na pozitivne komentare za S-View koji je oko 500kn jeftiniji i ima jos i zvucnike ugradjene pa ak neko ima jos neki komentar za njega molim da ga udjeli ![]() http://217.14.221.177/StartEU.ashx?_...R4L9jyNAKOmOHS naravno,odgovor na pitanje u postu iznad i preporuke još su i više nego dobrodošle.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ja ti iman taj asus i po meni je sllika na njemu poprilicno bolja nego na tn monitorima, pogotovo ako se uobzir uzme vidljivi kut. Prijatelj mi ima 20" samsunga pa san bas uspoređiva. Po meni je plus sta jos dobijes i usb 2.0 hub, i dobar stalak. Zvucnici su sranje pa ih ne koristim, a ni kamera nije bas nesto ali sluzi svrsi. Sad, ne mogu ti tocno rec koliko je slika bolja i sta da kupis jer ipak to moj subjektivni dojam. Uglavnom, i ja sam bia u istoj dilemi kao i ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
OT: Crysis na full rezoluciji ne bi mogao zaigrati ni da imaš superkompjuter i 4x 3870 X2 jer je igra toliko neoptimizirana da je to tragično.
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
tragicno je jos nesto sto kad sam igrao crysis igra je zabavna i to sve ali nije to tip igre poput GTA ili nekih drugih igara koje bi sigurno igrao vise nego crysis crysis je famozan radi grafike ostalo je srednja zalost.... i da ne znam kakav komp imas crysis nemos igrat normalno tako da se sa time mozes pomirit u startu.... imas kud i kamo boljih igara od crysisa COD 4 bioshock itd... koje rade super na vecini danasnjih racunala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Pa neznam baš, iako je istina da je neoptimiziran, meni SP ide skroz fino u high detaljima i 1680x1050. Naravno nije neki vrlo visoki framerate, ali je savršeno igrivo.
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
...i ja sam isto cuo da na 1600x1050 sa 8800GT na high radi skroz fino...... ...ajmo se mi sad vratit na monitore ![]() ....sve sam blizi 22'' mada ima TN matricu, al neznam dal je taj filips tolko bolji od S-view odnosno tih 500kn........? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
po pitanju 22'' monitora svi su isti razlika u obliku eto i malo je neki bolje usminkan i dotegnut drugih razlika nemas... gledaj da dobijes neki usb na monitoru i takve stvari.... jer svi su TN.ci osim lenova koji jos nije dosao u hrv... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|