Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Softverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.01.2008., 16:45   #1
marke
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
(riješeno) Video problem - sve je svijetlo

Ovako, imam problem a čini mi se da se to javlja otkad sam kupio novu grafičku, točnije 7900GS... Naime, svaki video koji pokušavam gledat je puno svijetliji nego inače, kao da je neki bijeli filter stavljen preko njega... problem se javlja u svim programima, wmp-u, powerdvd-u i ostalimu... instalirao sam i novi wmp 11 i opet isto, codec pack sam uvijek isti koristio tako da nije ni u tome problem, ali sam za svaki slučaj instalirao jedan drugi codec pack, međutim sve je isto... u čemu je problem?
unaprijed hvala
marke je offline   Reply With Quote
Staro 25.01.2008., 20:00   #2
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
probaj reinstalirat drivere od grafičke...
kasko je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.01.2008., 21:06   #3
marke
Premium
Moj komp

budem al neznam baš kolko će to pomoć, pošto su driveri uredno instalirani i grafička savršeno radi, medal of honor na full detail vuče savršeno i sve ostalo je super, nije da je slika cijelo vrijeme blijeda već se to dešava samo kod gledanja filmova... jedino mi pada na pamet da je do codeca, ali i to neide, pošto sam instaliro nove s kojima je isti problem... ali budem probo ponovo drivere pa javim kaj je bilo
Staro 26.01.2008., 00:20   #4
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor marke Pregled postova
jedino mi pada na pamet da je do codeca, ali i to neide, pošto sam instaliro nove s kojima je isti problem.
Gomilanjem codeca budeš još veći kaos napravil. Nakon kaj isprobaš nove drivere (i ako to ne pomogne), moreš probati i u samim playerima podesiti sliku.

Zadnje izmijenjeno od: McG. 12.07.2010. u 23:04.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2008., 00:57   #5
marke
Premium
Moj komp

ne gomilam nove, obriso sam stare codece i instaliro nove i opet isto... ali neznam kako bi bilo do programa, kad je dok je bila integrirana grafa sve bilo u redu, a odjednom sve pobijelilo (samo filmovi naravno), ali u svakom programu, da je samo u jednom shvatio bi, ali nije... probam onda sutra s novim driverima, pa se nadam da bu to išlo
Staro 26.01.2008., 01:06   #6
Thommy
Premium
Moj komp

Thommy's Avatar

Datum registracije: May 2007
jooj ima opcija u driverima od nvidie to je i mene mucilo ... ima kvacica kaj treba iskljuciti samo ali nemrem se sjetiti kak se zove a nemam vise nvida kartcu to tije u opcijama za video negdje pri dnu liste u control panelu od drivera(ForceWare-u) od graficke mislim da je video & televisiom ->adjustz video color settings i sad tu ima nekoliko opcija jednu treba iskljuciti
Thommy je offline   Reply With Quote
Staro 26.01.2008., 01:31   #7
marke
Premium
Moj komp

tooo care, puno ti hvala, našo sam odma... u control panelu adjust video color settings i moram isključit RGB GAMMA... sve je sad super, puno ti hvala, i mislio sam da je takva neka postavka jer inače je sve u redu...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno