|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Driveri Toshiba
EVO COCONUT PROVJERENO IMAJU DRIVERI ZA XP .GLEDA SAM P 200 16 V I P 200D 11L I OBA IMAJU DRIVERE ZA XP.OSTALI MISLJENJE ZA TOSHIBU I XP ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
jep imaju: http://www.google.hr/search?hl=hr&sa...rivers&spell=1 evo ja jucer bas uzo curi danas krecem sa instalacijjom pa se nadam da nece bit problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
javi kako je proslo |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Proslo uspjesno.... Instaliravao sam na L40-14F model... Prva "prepreka" je bila sto sam morao u instalaciju drivera ubacit drivere za SATA HDD preko nlitea koja je uspjesno savladana nakon toga sam na linku gore poskidao drivere i između ostalog upute za instalaciju u kojima stoji točno kojim redosljedom je preporucena instalacija drivera pa sam ju i slijedio... jedini problem kao i kod svih laptopa je audio... nakon instalacije drivera i dalje kaze da nema Audio device no s obzirom da sam vec naletio na takve probleme prije odmah sam to s***o na nacin da sam na PCI device koji je imao upitnik u device manageru isao rucno instalirat drivere i ucitao folder sa driverima (mislim da je WDM il tak nekaj iz paketa za audio) i nasao je microsoft high definition audio i nakon toga sve bez problema dalje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|