|
![]() |
#1 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Creative smece od firme?
Evo ovako imam Creative 5.1 zvucnike koje sam kupio prije cca 5 godina. U zadnjih 6 mjeseci mi se poceo dogadati cudan problem, recimo slusam muziku i zvuk mi se smanjuje i pojacava. Dalje zvuk ne mogu skroz smanjiti na potenciometru nego moram softverski smanjivati u raznim programima. Brat mi ima malo novije 5.1 zvucnike i identicna stvar mu se dogada. Da li se to moze kako srediti. A sada zasto sam napisao smece? Jer koliko vidim po forumima jos nisu popravili problem sa 64bitnim windowsima preko 4gb rama i X-FI extreme music. Problem se proteze od rane 2006e do danas, a nisu nikakvu izjavu dali ili priznali taj problem. Kad se netko potuzi korisnickoj sluzbi vozaju ga sa FAQ-ovima u krug. Forum ko i support im je samo pro forme radi. Eto sad me zanima ako se ovo ne moze popraviti, sta preporucate od 5.1 zvucnika? Treba mi uglavnom za slusanje muzike i gledanje filmova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
ja imam isti problem sa Creative zvucnicima, radi se o 5.1 sistem T5900, kupljen prije 3-4 godine, ne sjecam se tocnu...u zadnjih mj dana isto tako se zvuk sam pojacava i od jednom nestane...zna se i led lampica ugasit...ja sam dao na popravak daljinski...pomoglo je malo, radili su, ali opet su otisli... ja ti preporucim kupit nove zvucnike... za MP3 i filmove, mislim da bi bio zadovloljan sa X-530, ili X-540 (ako ti se ovi prvi ne svidaju) ako ubacis unutra i igranje, i imas malo vise para, onda Logitech G51 je pravi izbor.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ista stvar sa variranjem zvuka i na Creative T2900 (2.1 sistem) Čak sam mislio da je stvar potenciometra pošto mi je jednom pao na pod, al otvarao sam i ništa... Al dobro, ne žalim pošto ih iman 3,4 godine a problem se počeo pojavljivat nedavno. Mogu reć da su odradili svoje.
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 26.01.2008. u 21:10. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|