|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
u potrazi za napajanjem 20. stoljeća...
pozdrav ljudi... trebam malu pomoć...dal zna itko gdje bi se dalo nabavit kakvo starije slabije napajanje, tipa onih koji su gurali stare Celerone i Pentium dvojke... treba mi za jedan stari komp, pa mi je bezveze kupovat takvo napajanje kad znam da ima ljudi koji takva napajanja i bacaju, pa ako netko zna gdje bi se takvo što dalo naći... zafaljujem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
ako nitko nema za dat, fino u prvi ducan sa komponentama i trazi najjeftinije napajanje... npr: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...e=0&Sifra=7788 dode 95kn, a itekako je dovoljan za starije konfe, meni jedno od 400W gura tualatina vec ohoho godina ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#4 |
Premium
|
ne ne, tražim ATX napajanje, al budući da je za ful stari komp, malo mi je bezveze kupovat neko novo napajanje (makar i najslabije/najjeftinije) kad sam siguran da ima sigurno ljudi kojima takva napajanja ne trebaju pa ih daju/bacaju... sad samo treba naći nekog takvog... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
pa dobro, nisam baš htel biti TOLIKO izravan...al ajde... ![]() ako itko ima takvo staro ATX napajanje, a da mu više ne treba, ja bih ga mogao razriješiti tog tereta...i to bez dodatne naknade... ![]() ne, ozbiljno...ak ima netko neko staro napajanje, nek mi se javi na PM, il može i ovdje pa se dogovorimo gdje da ga pokupim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
itko? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |