|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Gigabyte GA-M57SLI-S4 problem zvuk
Molim da mi neko objasni imam problem sa zvukom na ovj matičnoj naziv matične ploče Gigabyte GA-M57SLI-S4 to je nova ploča i problem je nastao kad sam krenio instalirati zvučnu integriranu normalno ja sam to učinio ali kad pokrenem neki player izbaci grešku nešto kao krivi driver negdje sam čuo neštom vezano uz neki patch za tu vrstu matične za nešto kao hd zvuk ali kažem nisam dobro čuo ali mislim da je to problem pa molim mišljenje i pomoć hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ocito nisi normalno instalirao kad ne radi ![]() probaj maknut driver i ponovno , uz taj driver odmah se stavlja i ona zakrpa i ako nije oboje instalirano - onda ne radi , ako slucajno ti izbaci za vrijeme instala onaj error da driver nije digatally signed samo ides na continue i trebalo bi raditi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Kada sam instalirao na XP-u zvuk,tako je isto bilo,samo sam otisao na net i skinuo najnovije drivere(dao bih ti link gdje su bas ti najnoviji(ne 15.00 kao sto ces naci) al ne mogu ga nac ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pretpostavljam da je i tu caka sa MS HD UAA dirverima. Za prvu ruku deinstaliraj audio drivere i restartaj komp. Onda instaliraj Microsoft UAA Bus Driver, restart kompa i tek onda Realtek Function Driver. Oboje možeš naći na http://www.gigabyte.com.hr/Support/M...ProductID=2383
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ja imam tu matičnu ,kad sam je prvi put koristio stavio sam njen originalni cd sa driverima , i uključio komp i ona automatski instalira drivere i resetira komp i tako ispočetka par puta ,u tim driverima se nalazi driver za zvuk , kako si ga ti instalirao? meni radi sve 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma kad je smotan, bio kod njega i odmah mu rekao u cemu je problem ali ludo, zivcano, nist ne slusa. vidi sad samo ovo "negdje sam cuo nesto"....ufff, zadnja kava koju sam kod njega popio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|